keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pari uutta juttua kotiin!

MOIKKA MOI! 
Mä oon jo pitkään halunnut saada meidän kämpän sisustusta vaaleampaan suuntaan täällä olohuoneessa. Nythän kaikki on mustaa. Tv-taso on musta, vahvarit on mustat, matto on musta, sohva on musta, verhot oli mustat.... Haluaisin saada olkkaariin enemmän harmaan ja valkoisen sävyjä. Sohvapöytä meillä on valkoinen/lasinen, oon aikaisemmin ostanut valko-harmaan pöllöviltin, ja valko-harmaan kukkaruukun. Näin tämän viikon Minimanin mainoksessa tarjouksen verhopaketista, jossa oli 2 kpl verhoja 15 €. Käytiin katsomassa ja ostinkin sitten paketin harmaita verhoja. Nää ois saanut olla pikkusen tummemman harmaat ja paksummat, mutta kun halvalla sai niin....

Nämät ovat siis ihan normaalin kokoiset, oon vaan taittanut ne kaksin kerroin, niin ne näyttävät vähän tommosilta paneeliverho-tyyppisiltä.

Lisäksi käytiin hakeen tällä viikolla Jyskistä ( joo oon sanonu, etten osta sieltä enää ikinä mitään, mutta ku oli tarjouksessa...) kolmen korin laatikostosysteemi tohon peilin alle, ja peilin alla ollut (yö)pöytä siirtyi makuuhuoneeseen täydentämään oikeaa tehtävään, ja makuuhuoneen paska yöpöytä saa lentää kuuseen. Eli se lojuu tossa niin kauan kunnes jaksetaan käydä kierrätyskeskusessa, eli sitten kun me joskus muutetaan täältä.


Alkuperäinen hinta tästä oli vähän yli 100 € ja nyt tarjouksessa 50 €.

Tämä tuli siis makuuhuoneeseen...

... tämän tilalle. 

Vielä haluttais hankkia harmaa divaanisohva, ja ihan hulluna tekis mieli ostaa harmaa karvalankamatto tohon olohuoneeseen. Nyt varsinkin nuo vaaleammat verhot huutaa lisää vaaleampaa väriä kaverikseen. Jos jollain ois myynnissä halvalla, niin täällä ois potentiaalinen ostaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti