sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Railakas viikonloppu

Huhheijakkaa, on vanhusta viety tänä viikonloppuna! Perjantaina olin eräässä paikallisessa kuuntelemassa ystäväni ja sadan muun kanssa funkkia. Meno oli kova, ja juoma hyvää. Tuli jorattua taas oikeen kunnolla. Tupa oli täpötäynnä ja hiki virtasi. Jatkoilta selivisin omaan sänkyyn aamu kuudeksi. Hups!


Lauantaiaamuna heräsin enemmän tai vähemmän virkeänä hieman kymmenen jälkeen. Kun elämä alkoi olla voiton puolella otin ja siivosin koko kämpän ja Samulin ja ystävämme Juuson tultua kävimme kaupassa ostamassa mässyä ja pitsavärkit. Siirryttiin meille katsomaan Kärpät-Tappara peliä, OOOOULUN KÄRPÄT! 
Illemmalla menin kamariorkesterin konserttiin ja melkeen nukahdin sinne. En kuitenkaan sieltä tultua tajunnut mennä nukkumaan, vaan koukutuin Au pairit Los Angelesissa -ohjelmaan, ja kastoin sitä Areenasta monta tuntia. Suosittelen! Nukkumaan pääsin vasta kahdentoista jälkeen kun ukot lopetti änärin katsomisen.
Löysin ihan uskomattoman hyvää siideriä! On makeaa, muttei minusta niin hirveän ällömakeaa, ei samalla tavalla makeaa kuin Sommersbyt esim. Oli myös kallis 4.5€, mutta todellakin sen arvoista.

Tänään sunnuntaina pyörähdin kotona äänestämässä, ja hassusti kävi ilmi illalla Mamma Leonessa syödessämme, että olin äänestänyt vanhempieni kanssa samaa henkilöä! Samalla kotireissulla vaihdettiin autoon kesärenkaat,  kävin ihanalla hölkkälenkillä, ja olin positiivisesti yllättynyt kun kissa oli laihtunut! 

Joo että semmosta tällä kertaa, morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti