maanantai 27. huhtikuuta 2015

Treenikatsaus viikkoon 17

Tietysti just silloin kun juoksu alkaa tuntumaan mukavalta, jotain tapahtuu ja joutuu jäämään treenitauolle. Sen verran multakin järkeä päästä joskus löytyy, etten tän nuhan kanssa lähe treenaamaan. Vaikka se ahdistaa, ja stressaa koska alle kaks viikkoo ja pitäis pystyy juoksemaan tapahtumassa. Mutta sitten kun mä paranen, niin lupaan, etten jätä yhtäkään treeniä välistä laiskuuden takia!

Viime viikolla muutaman liikuntasuorituksen sain aikaan, ennen perjantaina alkanutta sairastumista: 

Maanantai: Kotijumppa 19 min, sisälsi ihan peruslihaskuntoliikkeitä, vatsalihaksia, kyykkyä, punnerrusta, askelkyykkyä... 

Tiistai: Juoksua 12km / 68 min, 5'40 min / km. Suunnittelin tämän olevan rento 12 km, mutta askel tuntui lentävältä, niin kiristin vauhtia sen verran, että tää meni justiin ja justiin kovasta lenkistä. Pääsin juoksemaan metsässä polkuja pitkin, golfkentän poikki ja vähän kauempana kaupungista, ja olin noista lenkkimaastoistakin ihan fiiliksissä!

Keskiviikko: Kevyttä juoksua 5 km / 34 min. Tämän lenkin kanssa olin ihmeissäni, kun sykkeet varmaan ekaa kertaa täällä Kokkolassa oli tän lenkin aikana alle 160! Lenkki tuntui ihan samalta kun kaikki muutkin kevyen vitoset, ja tuuli oli välillä aika kovakin. Olen syyttänyt kevyen vitosen korkeita sykelukemia ylämäistä, joiden aikana syke nousee.

Torstai: lepo, vaikka hinku treenaamaan ois ollut kova.

Perjantai: pähkäilin pitkän aikaan menenkö salille, teenkö kotijumpan, mutta päädyin kuitenkin lepoon. Ei ois pitänyt.

Lauantai: Kävelyä 4,9 km / 45min.

Sunnuntai: ulkoilua valokuvauksen merkeissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti