perjantai 5. kesäkuuta 2015

Don't say maybe if you want to say no

Kuinka monelle on vaikeaa tehdä kuten otsikossa lukee? 
Ärsyttävää.

Asiasta kukkaruukkuun:
moi!

Mun viikko.
ÖÖö
Joo.

Toka ja vika pääsykoe takana! Tällä kertaa Centria amk:hon musiikkipedagogiksi.
Meni hyvin! Paremmin ku Tampereella, tosin koe oli noin miljoona kertaa helpompi. Ja opettajat mukavempia ja auttavaisia, kun taas Tampereella. Kun kysyi jotain ne piti vaan turpansa kii.
Kyllä sitä nyt voi vähän auttaa primavista laulun kanssa painiskelevaa raukkaa.

Samulilla oli synttärit samana päivänä ku mulla pääsykokeet. Tein sille Snickers-jäätelökakun, joka oli kyllä aika meh. Koristelukin oli aika meh.
 
Torstaina tulin kotiin harjottelemaan ensi viikon työjuttuja. Vaikeaa on, niin paljon muistettavaa, koneiden kanssa värkkäilyä, huhhuh, kyllä tuo siivoaminen on vaan paljon yksinkertaisempaa hommaa ku navetointi. 


Tänään kävin aamusta hierotuttamassa jalkojani. Edellisestä kerrasta on kulunut kolme kuukautta. Jalan sisäsyrjä on alkanut taas kipuilla enemmän. Hieroja laittoikin siihen vielä kinesio-teippiä. Oikeastaan molemmat jalat ovat olleet tämän viikon tosi tukkoisen tuntoiset. Varsinkin eilisellä lenkillä jalat olivat tosi raskaat.

Kun on herännyt 5.30 päivä tuntuu äärimmäisen pitkältä, mutta hyvä niin! Hieronnan lisäksi kävin veljeni kanssa Ylivieskassa kirpputorilla ja Punnarista ostamassa viikonloppuherkkuja.

Kirpparilta jopa löytyi jotain pitkästä aikaa. 
Juurakon kirpparilla oli pöytä, joka oli täynnä muumikippoja, ja Iittalan Taika kippoja. Mä sain tätä sinistä Taikaa yo-lahjaksi pari kuppia ja pari pientä lautasta, joten otin yhden tällaisen hintaan 15 €, normaalisti vajaa 30 tieten. Jos olisi pystynyt maksamaan kortilla olisin ottanut toisenkin.
Toisaalta onneksi en ostanut, koska löysin myös elämäni ekan muumimukin! 


Hintaa tällä myös 15 €, joten toisaalta hyvä etten ostanut kahta kippoa, tuskin olisin tätä raaskinut ottaa siinä tapauksessa. 
Tämä oli vain niin söpö yksilö, nipsu näyttää vähän hassulta, ja kisu on niin söpööö <3

Loppu iltaan vielä rentoilua Hercule Poirotin ja Punnari herkkujen kanssa. Onks kukaan myös ihan innosaan ku on taas alettu näyttää noita vanhoja Poiroteja??

2 kommenttia:

  1. Snickers-jäätelökakku kuulostaa hyvältä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snickersiä olisi saanut olla mun kakussa enemmän ;) tässä kuitenkin linkki ohjeeseen jos kiinnostaa kokeilla! http://divaaniblogit.fi/vaaleanpunainenhirsitalo/2014/07/21/jaatelokakku-snickersilla/

      Poista