sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Juustokakkua ja merimaisemaa

Hellow mellow! 
Mitenkäs siellä on viikonloppu sujunut? 
Mulla on hyvin, kaikkea mukavaa on tullut tehtyä.

Lauantaina kävin muutaman vuoden tauon jälkeen juoksemassa tapahtumassa. Ylivieskassa Kärkimaratonilla kuntokympin. Oliko joku muu siellä? Voin kertoa että meni ihan ok, ei tarvinnut pettyä itseen, mutta olen juossut paremminkin. Enemmän kerron juoksusta huomenna. Iltapäivällä menin tylsistymään Kalajoelle ukon luokse. Eipä sen kummempia puuhailtu, käytiin kävelyllä, sekä tapaamassa Samulin sukulaisia. 

Nyt sunnuntaina ajeltiin Särkillä, ja lähdin päivästä kotiin. Kävin tänään kevyellä pyörälenkillä, ja tein vähän jalkalihaksia. Tuntui kyllä tavallista rankemmalta juoksun takia jaloissa.


Kerkesinpä Daim-mustikka-appelsiini-juustokakunkin pyöräyttää ennen töiden opetteluun lähtemistä. 
Kakun ohje löytyy täältä. Itse jouduin muokkaamaan ohjetta tahtomattani..


Nimittäin, kakkuun piti tulla mascarpone-juustoa, mutta eihän tällä Alavieskan S-marketissa semmoista myydä. Päätin korvata sen ranskankermalla. Ty-dyyy. Ei JUUSTOA voi korvata RAHKALLA. Meillä oli kotona purkki appelsiini-tuorejuustoa, ja laitoin sitä puoli purkkia yhden ranskankerma rasian kanssa.
Toisekseen mulla ei ollut tarpeeksi daim-suklaata, koska ilmeisesti en osaa laskea.
 Joskus oon kyllä niin blondi, ettei Suomen maasta varmaan toista yhtä blondia löydy. 
Kakun mausta en osaa sanoa, sillä en ole sitä uskaltautunut maistamaan.


Onkos teillä muuten juhannussuunnitelmia? 
Meillä ei oo muutaku chillata, syödä ja juoda kaljaa kaikessa rauhassa ylhäisessä yksinäisyydessämme.

4 kommenttia:

 1. Heips! Minä olen läytänyt mascarpone-juustoa Alavieskan S-marketista. Kysyitkö myyjää apuun, vai tulitko itse pitkän etsinnän jälkeen negatiiviseen tulokseen? :) Kakku näyttää kyllä todella hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö! Mistä välistä sinä sen löysit? Itse en löytänyt vaikka katsoin monta kertaa tuorejuusto ja maito-kerma-rahka-hyllystä. Ja en pyytänyt apua myyjältä kun ei semmoista ollut lähettyvillä enkä jaksanut lähteä etsimään, päätin vain korvata tuotteen muulla.

   Poista
 2. Jostain siitä tuorejuustoja yms. Meni kyllä itseltäkin todella pitkään että löysin! Sulla on muuten todella kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitää ens kerralla kahtoa vielä tarkemmin :D Hyvä tietää kuitenkin, että sitä siellä siis on! JA kiitos, mukava kuulla :)

   Poista