perjantai 12. kesäkuuta 2015

Perjantaiiii!

Oikeen ihanaa perjantai-iltaa! 
Mulla on hyvä fiilis!
Neljän päivän työrupeama on purkissa, ensi viikolla lisää, jes! 
Mukavaa on ollut touhuta eläinten parissa. Pikku vasikat on ollu niin söpöjä, etten oo valmis niistä vielä eroamaan, eikä nekään maidontuojastaan ;)

Eilen töiden jälkeen lähdin käymään Kokkolassa ukon luona. Mitään ei keretty tehdä, kun niin illalla vasta pääsin, ja väsyttikin kovasti. Tänään ukon päästyä töistä lähdettiin ajamaan takaisin kotiin. Hän tosin lähti heti kaverinsa kanssa takaisin Kokkolaan, ja minä ajoin kotiin.

Pitkästä aikaa kuvailin sekä itseäni että valkoisia kukkia, ja täytyypä sanoa, että tuli varsin hyviä kuvia! Ei itsestäni, mutta niistä kukkakuvista. Siitä niin hyvä mieli tulikin. Mutta ajattelin tehdä niistä oman postauksen ensiviikolla, nyt joudutte kärsimään omakuvistani, hähähäää!


Tänään on ollut mukavan aurinkoinen ja ihan ok-lämmin sääkin. Tuo tuuli vaan....


Tälle illalle ei ole kummempia suunnitelmia, ajattelin käydä pienellä kävelylenkillä ja illalla kattoa Hercule Poirotia. Jotain hyvää tekisi mieli..... 
Huomenna olisi tosiaan tiedossa kisakymppi. Jännittää aika paljon miten tulee menemään. Ei tiedä oikeen minkälainen kunto mulla on tällä hetkellä, ei tiedä säästä tarkemmin, toinen tiedotus näyttää poutaa toinen sadetta, ei tiedä reitistä mitään.... Ei tiedä tulenko pettymään itseeni vai ylitänkö itseni! 

Pitäkää peukut pystyssä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti