sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kesäinen viikonloppu ja apua puhelimen valintaan

Moido! 
Olipas kyllä mukava viikonloppu, sattui aivan kivsut kelitkin! 

Musta tuntuu, että mä en oo tänä viikonloppuna tehnyt muuta kuin yhtä asiaa : HERKUTELLUT!! Siis huhhuh, viikonlopun aikana on mennyt kaks karkkipussia, 10 kpl metrilakua, jokunen sipsi, pari olutta, aivan super makeita ja sokerisia ja varmaan miljoona kaloria per pala -maapähkinäpaloja... 

Viikonloppu aloitettiin ukkelin kanssa Kalajoen Mamma Leonessa syömässä. Oli kyllä kiva, kun siellä on vähän uusittu ruokalistoja, nyt sieltä saa burgereitakin. Tää kanaburgeri oli kyllä positiivinen yllätys, suosittelen! Eikä tullut edes mitään älytöntä ähkyä.

Lauantaina keskipäivällä vierailtiin puolestaan mun lempparikahvilassa, joka sekin Kalajoen Havulassa ( Plassilla) sijaitsee, nimeltään Siiri. Se on ihanassa vanhassa pihapiirissä, ja oonkin jo kahtellut sitä sillä silmällä, että siellähän vaikka kesähäät pitäisi, jos vaan paikkaa voi yksityistilaisuuksiin vuokrata! Paikalta löytyy myös Pentikin kesämyymälä. Suosittelen kyllä lämpimästi aivan jokaiselle Kalajoella vierailevalle, kahvila on normihintainen, tuo kakunpala ja kahvikuppi (santsikuppeineen) 6 € vai 6,5€. Ja kakunpalat ja korvapuustit on JÄTTILÄISEN KOKOSIA! 

Kalajoelta matka jatkui Alavieskaan markkinoille niitä metrilakuja hakemaan. Markkinoilta löytyi myös tällaisia söpöläisiä <3 Olin aivan myyty kuinka ihania ja pehmoisia nuot alpakat olivat! Oisin voinut viedä kotiin ne kaikki...Hassuja otuksia :) Lauantaina käytiin myös kiertelemässä Ylivieskassa. Ukolla ois uusi luuri hakusessa ja ittekin aattelin vaihtaa puhelinta. Mun nykyisessä ei toimi aukaisunappi, sitä saa painaa miljoona kertaa, että näytönlukitus aukeaa.. Joskus joudun pyytämään jotakuta soittamaan puhelimeeni että lukitus aukeaa. Ei kiva. En halua enää Nokiaa, tai siis Microsoftia enkä Samsungia. Ajattelin Sonya, tai Jollaa. Mutta Jolliakaan ei myydä missään liikkeessä täälläpäin, ja olisi kiva päästä ensiksi hypistelemään ennekuin ostaa.. Siispä kysyn oisiko jollain ehdottaa jotain hyvää perusluuria alle 300 € joka ei ole Samsung eikä Microsoft? IPhoneakaan en halua, ei ole luottoa Apple-merkkiin.. 

Meikä olis halunnut lauantaina tehdä piknikin herkkujen ja oluiden kanssa, mutta eiköhän illalla alkanut satamaan vettä... No eipä siinä, saatiin aika kulumaan herkkujen ja oluiden sekä pelien kanssa sisälläkin.

Sain myös viikonloppuna kuulla iloisen kihlajaisuutisen ja oon ihan täpinöissäni! Kovasti jo Pinterestissä sekä We Heart Itissä kokoan Wedding-kansioon inspiraatiokuvia.. Ei siis mitään paniikkia Samuli! =D 
Toinen pyyntö teille olisikin, että jos tiedätte tai jos teillä on hää-aiheinen blogi niin kävisin mielellään kurkkimassa ja lueskelemassa juttuja miten häitä järjestellään, ja mitä kaikkea häät pitää sisällään, joten antaa tulla linkkiä kommenttiboxiin!

2 kommenttia:

 1. Voin lämpimästi suosutella LG Nexus 5 älypuhelinta. Tää on 5-tuumanen hd ips-näyttönen Android :) niin ja tehokas prossu niin pyörittää monia ohjelmia hyvin samanaikasestikkin.


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan LG, sekinhän tekee puhelimia! Kiitti vinkistä :)

   Poista