sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Viikonloppuja ja ostoksia!

Voi, kylläpä meni viikonloppu äkkiä :( 
Mutta niinhän se aina hyvässä seurassa, parhaassa, eli pupun kanssa.

Perjantaina haettuani ukon asemalta, käytiin Kärkkäisellä shoppashoppa.
Oli tarkoitus ostaa vaan viikonloppuherkkuja mutta lähti muutakin mukaan.

Itse ostin lippiksen (!!) ja uudet kengät. Huups! Mutta kenkiä ei voi koskaan olla liikaa vai miten se meni..
Postaus sisältää taas hyvin randomeja kuveja.

Nämä kengät maksoivat 23 €. Ajattelin näitä kävelykengiksi. Minusta nää oli tosi söpöt, ja näitä uskoakseni voisi käyttää ihan farkkujenkin kanssa, kun lähtee ihmisten ilmoille, esim. shoppailemaan ja kävelyä on enemmän tiedossa. Varmaan jalat tykkää enemmän kävellä näissä kun tennareissa. Ja ehkä mäkin myös. 
Nämät myös pysyy tosi hyvin jalassa, vaikkei ole kiristysmahdollisuutta. Koko on pieni, 36, joten nämä istuu tosi napakasti mutta puristamatta.

Lippis niinikään maksoi 15 euroa. Oon miettinyt lippiksen hankkimista jonkin aikaa, kuinka hyvä se ois kun lähtee lenkille auringonpaisteeseen ehkäisemään auringonpistosta. Tää oli mun mielestä tyylikäs, ja tummansininen on kiva väri!

Hui kun on vaikiaa ottaa itse itsestään kuvia. Onneksi Samuli yleensä suostuu ottamaan ne. 

Lauantaina ei oikeestaan tehty erikoisempia. Juoksin Särkille ja Särkillä, käytiin ostamassa jäätelöt, grillattiin sikana kaikkee ja datailtiin lopun iltaa. Perus lauantai siis. 

Sunnuntaina ennen ukon viemistä junalle käytiin Plassilla käveleen. Muutamat räpsyt koitettiin kuvailla, mutta ei oikeen ollut inspiraatiota.Sitten vähän asua vuorostaan.....


On se mun pupu vaan niin söpö xD


Hyvää yötä kaikille <3

2 kommenttia:

 1. Mo uuuuu miten söpöä! :3

  Mulla on kans tollanen treenitoppi, jos tuo on HMltä. Tosi kiva ku kaikilla on noita ton tapasia ja sit salilla on aina joku jol on sama paita :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijaa! Nuo HM:n urheiluvaatteet on kyllä melko suosittuja.. Mikä muuten olo, onnistuuko kyläilyt tällä viikolla ke tai to? Onko joku sitkeämpi tauti?

   Poista