sunnuntai 9. elokuuta 2015

Revityt sukkikset, musta mekko ja paljon rakkautta

Väsy on kova tosi railakkaan ja ihanan viikonlopun jälkeen, mutta vielä pitää tulla nopeasti blogikin päivittämään! 


Mulla oli vihdoin vapaa viikonloppu töistä, ja se tuli tarpeeseen. Kaksi edellistä viikonloppua olin töissä, sekä  takana on seitsemän päivän putki, joka ei ollut mistään helpoimmasta päästä. Työpaikallani (terveyskeskuksen vuodeosastolla) on ollut järkyttävä norovirus-epidemia, pahimmillaan eristettyjä huoneita on ollut 11/17... Siivous on ollut iso osa epidemian aikaan, joten stressiä on riittänyt. Nyt noro on taltutettu (toivottavasti) ja jännitän, onko syyhypunkista tullut uusi epidemia........... Lähen kyllä kotiin jos on. 
Alkaa masentaan liikaa kun mietinkin vaan töitä. Vielä seitsemän päivää aaaargh! Mutta nyt mukavempaan asiaan eli siihen viikonloppuun.


Ensinnäkin sain olla koko viikonlopun ukkelin kanssa, ja siitä olen kyllä tosi kiitollinen <3 En millään malta odottaa, että pääsen pian muuttamaan takaisin Kokkolaan ja asumaan yhdessä. 

Perjantain kamalan työpäivän jälkeen päätin, että haluan lähteä terassille parille kun ilmakin oli niin kiva. Paikalliseenhan sitä päädyttiin, ja karaokeakin intouduttiin laulamaan kun isä ensin näytti esimerkkiä :D  
Lauantaina käytiin shoppaileen ukolle uusia vaatteita ja kehykset Deseniolta tilattuihin julisteisiin (joista juttua myöhemmin). Iltapäivällä otettiin mun veli mukaan ja lähdettiin Kalajoelle Sandy Keltiin syömään ja samalla juhlistamaan veljen täysi-ikäisyyttä ja saatuja ajokortteja. Hieman olin kyllä pettynyt ruokaan, burgerit olivat muuttuneet ennemminkin täytetyiksi sämpylöiksi ja perunat jäivät syömättä. 

Lauantaina teki mieli pukeutua vähän rokimmasti, ja päälle valikoitui Converset, repeytyneet sukkikset, kaikkien hämäykseksi farkkushortsit, jotka eivät näkyneet ylisuuren Mew:in T-paidan alta.


Sunnuntaina pääsin elämäni ensimmäisiin kihlajaisiin! Tarjottavat olivat oikeen hyviä, ja näin pitkästä aikaa ystävääni. Mulla on tällä hetkellä hirvittävä hääkuume, joten juhlat tuli just sopivasti. Koska en aikaisemmin ollut ollut kihlajaisissa (tai ainakaan niin että mulla ois muistikuvia) oli vaikeuksia miettiä mitä laitan päälle. Mulla harvemmin on minkäänlaisia vaatekriisejä, mutta nyt en tiennyt kuinka juhlava tilaisuus on kyseessä, olisinko ylipukeutunut jos laitan mekon? Sää oli kuitenkin lämmin ja aurinkoinen, joten päätin laittaa hieman arkisemman "raskaus"mekon. Yhdistin siihen valkoisen neuleboleron, joka teki asusta vähän juhlavamman.Illanpäälle juoksin vielä pisimmän lenkin tähän asti, 26,3 kilsaa. Oli ihanaa juosta kivuttomilla jaloilla <3 Ehkä se puolimaraton ei olisikaan mahdottomuus...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti