maanantai 24. elokuuta 2015

Viikonloppuloma Ähtärissä

"Ähtäriin? Mitä siellä voi muka tehdä?"
No vaikka mitä! 

Oltiin ukon kanssa Ähtärissä viikonloppuna voisko sanoa aktiivilomalla, tekemistä oli niin paljon! Sunnuntaina väsytti ihan sairaasti ja ei ole pitkään aikaan ollut yhtä vaikeaa nousta maanantaina ylös sängystä kuin reissun jälkeen oli. 

Kuvia tuli räpsittyä ihan kiitettävästi, välillä vähän hävetti kulkea ihan joka paikkaan kamera mukana, mutta minkäs teet, kuvamateriaalia oli pakko saada! Kuvien paljouden takia päätin jakaa reissupostauksen kahteen osaan, tässä ensimmäisessä kerron yleisesti reissustamme.

Pahoittelut Samulin puolesta hänen irstaasta asennostaan.

Yövyttiin hotelli Mesikämmenessä. Kahdelta hengeltä kaksi yötä maksoi 194€. Lisäksi otimme siihen eläinpuistoon rannekkeet, jotka tekivät kympin lisää.
Huoneet olivat vähän mökkimäisiä, ja vanhahtavia. Hotellista ehkä muutenkin huokui semmoinen vanhanaikaisuus hajussa ja ulkonäössä, mutta ei se mua ainakaan haitannut.
Jokaisessa huoneessa oli oma parveke järvelle päin.
Huoneissa, tai ainakaan meidän ei ollut, ilmastointia ja yöllä oli kuuma. Lisäksi seinänaapureiden kolistelut ja puhe kuuluivat aika selvästi läpi. Lisäksi oli joitain muita pieniä puutteita, joita en nyt muista, että aika 2/5, mutta eipä tuolla tullut juurikaan muutakuin nukuttua! 
Lisäksi meillä oli taas ongelmia meidän avainkorttien kanssa, jouduttiin käymään kaksi kertaa vaihtamassa ne, kun eivät toimineet, tai toinen toimi sadannella yrittämällä. Meillä oli viime vuonna Oulussa sama ongelma toisen avainkortin kanssa, mutta silloin ei kehdattu käydä vaihtamaan toimivaan. 


Aamupalat olivat aika perus hotelliaamupalat. Olisin toivonut enemmän makeita juttuja kahvin kanssa keksien lisäksi, joten siitä miinusta. Mutta silti, hotelliaamiaiset on niin luksusta. 


Lauantai oli aktiivisin päivä, silloin lähdettiin aamupalan jälkeen käymään eläinpuistossa. Koitettiin siellä kuvailla, mutta eipä kuvista tullut kovin kummosia, vaikka pitempi putki olikin mukana. 

Eläinpuiston jälkeen mentiin Flowparkiin. Huhhuh, kyllä oli pelottavaa! Meinasi mennä pupu pöksyyn jo ensimmäiseen puuhun kavutessa. Aika pian sitä kuitenkin tottui korkealla hengailuun, eikä pelottanut niin paljon, mutta mustaan reittiin en olis kyllä uskaltanut mennä millään. Suosittelen kyllä, lisäksi saatiin opiskelija-alennusta pari euroa, joten lippu sisään maksoi vain 20 €, mikä ei minusta ollut kallis hinta siitä huvista. 

Eläinpuisto ja Flowpark olivat hotellista tien toisella puolella, eikä autolla tarvinnut liikkua mihinkään. 

Hotellin ravintolassa käytiin molempina iltoina syömässä. Lisäksi piti tietenkin hakea vähän reissumässyä ja voivoi. Kyllä nyt tuntuu että on herkutellut. Olo on ihan turvonnut, naama huonossa kunnossa, muutenkin on pöhöttynyt olo, ja kyllä se näkyy uloskin päin. Eiköhän tässä pidä joku kesäkilojen karistuskuuri aloittaa.

Sunnuntaina pysähdyttiin tekemään Tuurissa ostoksia ja ajettiin sieltä Evijärvelle mun mummun kautta kotiin.  
Reissu oli kaikin puolin oikein onnistunut, mutta kovin levännyt olo ei jäänyt. Mutta ei se mitään, pääasia että oli hauskaa ja pääsi muihin maisemiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti