sunnuntai 16. elokuuta 2015

Viikonlopun ruokalista

Aijjettä oli ihana viikonloppu! 
Mulla oli hirvee kuvausinto päällä, että
:"jes nyt mää kuvaan kaiken mitä teen viikonlopun aikana!" 
Mutta muistikorttia tyhjentäessä koneelle huomaan etten ottanu kuin ruokakuvia.....
Tarkemmin ajatellen ei mun viikonloppu ruuan lisäksi paljoa muuta sisältänytkään! Ihmekään ku oli niin kiva.
Eli nyt saatte sitten ruokakuvapainotteisen postauksen! 

Tuli kyllä rentouduttua hyvin. Perjantaina ja lauantaina pidettiin Frendit-maraton kera herkkujen. Viime syksynä katsottiin kaikki HIMYMit, joten nyt on Frendien vuoro. Ja ai, kyllä Frendit on vaan maailman paras sarja!


Me ostettiin kesällä parvekkeelle parvekesetti, kaksi tuolia ja pöytä Citymarketista. Setti oli tarjouksessa 45 euroa oikean hinnan ollessa 120. Saatiinkin just viimeinen näytekappale. 
Nyt kun sattui niin hyvät ilmatkin, nautittiin joka ateria parvekkeella! Muuten meidän parveke on hyvin alaston. Olisi ollut kiva laittaa sitä nätimmäksi, mutta kun en itse ollut kesää Kokkolassa niin se vähän jäi. Ehkä nyt syksyllä sinne voisi hankkia jotain pientä, ja ensi kesäksi sitten enemmän. 


Lauantaina rullaluistelulenkin jälkeen käytiin kahvilassa, jossa ei aikaisemmin oltu vierailtu, Nannen Namnamissa. Kahvila on oikeen hassusti sisustettu, ja siellä on välillä keikkojakin. Me tietysti nautittiin kahvit ja teet ulkona. Auringosta on kyllä tullut nautittua viikonlopun aikana paljon, sitä on ollut niin ikävä! 


Yksi asukuvakin pitää änkeä tähän ruokakuvien keskelle! Tykästyin tosi paljon tuohon rokin ja asiallisen tyylin yhdistelmään, harmi ettei tämä kuva esittele sitä kovin hyvin. Pitää käydä kuvaamassa asua vähän paremmin uudemman kerran. Jakku on ihan H&M:ltä "parempaa" henkkamaukkaa, hieman läpinäkyvä toppi Oxfordista kirpparilta, farkkushortsit myös H&M, kiilakorkokengät Citymarketista. Noihin repeytyneisiin sukkiksiin olen myös tykästynyt, ne passaa yllättävän monen kanssa yhteen. Ja hui kun mun tukka näyttää jo pitkältä! 


Pitihän mun lenkilläkin käydä, mutta sattui klassinen erhe, nimittäin unohdin lenkkarit kotiin! Kyllä otti päähän. Mutta ei hätää, kävin nyt sunnuntai-iltana pitemmällä lenkillä, johon yhdistin kaksi lenkkiä, jotka viikonlopun aikana oli tarkoitus juosta. Ja kyllä oli ihana hölkötellä viljapeltojen ympäröimänä ja heinäsirkkojen sirityksen säestämänä. Kannatti unohtaa ne kengät kotiin, että pääsi lenkille maaseudun rauhassa ilta-auringossa. 


Lisäksi kävin sunnuntaina ystäväni kanssa vohvelikahvilassa, sekä pop-up kahvilassa. Tiesittekö että sunnuntaina oli taas ravintolapäivä? Mä en ois tiennyt, ellen olisi Facebookista kotikyläni ryhmästä lukenut, että siellä on ravintolapäivän kunniaksi tarjolla raakasuklaata. Kokkolassa taisi olla vain yksi osallistuja tällä kertaa. Hieman jännitti mennä sinne, kun huomattiin tulleemme jonkun kotitalon pihaan.. Mutta ajettiin onneksi oikeaan paikkaan ja saatiin todella herkullista Snickers-piirakkaa ja Brita-torttua! 

Tällaisen herkuttelu viikonlopun jälkeen odotan kyllä innolla syksyä, jolloin palataan taas rutiineihin ruokailunkin suhteen. Tämä alkaa jo pikkuhiljaa mennä överiksi, ellei ole jo mennyt! Jonkin näköistä herkkulakkoakin täytyy varmaan suunnitella, jotta pääsen irti tästä sokeririippuvuudesta.. Mutta onneksi loma jatkuu vielä pari viikkoa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti