sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Can we start the weekend over again? I wasn't ready...

Viikonloppu meni taas että hujahti. 
Oli kyllä mukavan rentouttava viikonloppu sisältäen ruokaa, herkkuja, kulttuuria ja liikuntaa.


 Perjantain ja lauantain sapuskaa, "saunakanaa" :D 

Lauantaina käytiin kamariorkesterin Vivaldi-konsertissa, ja jää varmasti yhdeksi ikimuistoisimmaksi konsertiksi. Kerron vaikka ketään tuskin kiinnostaa, mutta se oli hyvin epätyypillinen klassiseksi konsertiksi. Kapellimestari juonsi kappaleet, mitä yleensä ei tapahdu. Tyyppi vaikutti niin huipulta, ja sai yleisön nauramaan. Konsertti oli yhtä aikaa hauska,viihdyttävä ja musiikin puolesta koskettava, meikä siellä pidätti pariinkin otteeseen kyyneliä, ja välillä saattoi ehkä "pari" kyyneltä päästä vierähtämään poskelle. Konsertti jätti tuskin ketään kylmäksi, sillä yleisö vaati jousiorkesterilta kaksi "encorea". Konsertin jälkeen mulla oli tosi hyvä ja energinen fiilis, mitä harvoin on, ikävä kyllä, klassisten konserttien jälkeen. Jos kaikki konsertit olisivat tuollaisia, niin ehkä ihmiset löytäisivät useammin tiensä myös klassisiin konsertteihin.


Viikonloppuna tein myös ekaa kertaa raakasuklaata (?). Kai se sitä oli :D Ei tuo nyt niiin pahaa ollut, mutta ei nyt mitään ihan ykkösherkkuakaan. Mutta innostuin kyllä tuon helppoudesta, ja pitää varmaan myös ensi viikonloppuna kokeilla jonkinlaista versiota suklaasta. Jos jotakuta kiinnostaa niin ohjeen bongasin tästä blogista. Kaakaovoin ostin Prismasta, maksoi vajaa 8 €, joten ei paha.

Sain sunnuntaina vihdoin ja viimein ( kovan yrittämän, ja jokusen mökötyksen jälkeen xD ) ukon houkuteltua Amarilloon syömään. Matkalla sinne räpsästiin parit kuvat paskasen Suntin varrelta.
Oon koittanut miettiä onko nuo kengät aivan äijät, vai onko niissä hitunen jotain naisellista. Ehkä ne on aika äijät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti