sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Viikonloppu alkoi perjantaina kaupan ja kulttuurin yö -tapahtumalla Kokkolassa. Käytännössä sama juttu, kuin viime viikolla Ylivieskassa, mistä kerroinkin aiemmassa postauksessa. Kaupat olivat myöhempään auki, ja kaupungissa on paljon musiikkiesityksiä ja PALJON ihmisiä liikkeellä. 
Jälleen kerran ihmismassa ahdisti, eikä paljon kaupoilla huvittanut kulkea. Tai ei oikeastaan missään, sillä eteenpäin tuskin pääsi, ja tuossa ihan keskustan lavalla esiintyneiden artistien musa oli niin kovalla että meikäläinen puikkelehti siellä ihmisten seassa sormet korvissa. 

Perjantaina sain kuitenkin hakea mun Sportamoren tilauksen postista. Tilasin uuden repun, kun en löytänyt mistään sellaista kuin halusin, ja uuden juomapullon koska kaksi edellistä on mennyt jo rikki. 


En ehkä ihan tyytyväinen ollut toimitusnopeuteen, kun maanantai-iltana pistin tilauksen meneen ja vasta perjantai-iltana sain hakea.

Lauantaina heräsin ihanaan kurkkukipuun. Ilmeisesti olin napannut sen edellisenä iltana kylmällä kivellä istumisesta, kun käytiin kattoon tuttujen konserttia vanhassa kaupungissa. Senpä takia koitin ottaa rennosti, ja luovuin kaikista liikuntasuunnitelmista, sillä kunnon flunssaa en halua. 

Harmistusta auttoi vähän se, että käytiin brunssilla Nannen Namnam -kahvilassa. 15 euron hintaan sai syödä niin paljon ku jaksoi, ja jos kuohuvat halusi, niin sekin onnistui kolmen euron lisähinnalla. Me jätettiin ne nyt välistä kun tarkoitus oli Kalajoelle ajaa. 

Tarjottavana oli mm. hedelmiä, karjalanpiirakoita, jauhelihatortillarullia, nakkeja, pekonia, makkaraa, kokkelia, leipää, salaatteja, mysliä, jugurttia.... Jokaiselle jotakin! 

Tänä viikonloppuna oon kyllä luistanut mun herkkulakosta ja pahasti.... Mutta kun jälkiruuaksi oli lättyjä, niin pakkohan niitä oli ottaa kun oli kerta koko hinnan maksanutki! Eli jälkkäriksi lättyjä hillolla, maapähkinävoilla, suklaalevitteellä ja (purkki)kermavaahdolla, sekä hedelmärahkaa.


Loppu viikonloppu menikin Samulin luona yleisurheilua ja Frendejä katsoen. Nyt saatettiin käydä hakeen Filmtownista karkkeja.... OON HEIKKO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti