perjantai 23. lokakuuta 2015

365 photos challenge

Löysin mielenkiintoisen haasteen, jossa kuvataan joka päivä yksi kuva vuoden ajan, eli yhteensä 365 kuvaa. 
Mua harmittaa, että nykyisin tulee kuvattua niin vähän. Tämän haasteen avulla haluaisin ottaa kuvaamisen ja kameran mukana kantamisen rutiiniksi sekä myös opetella kuvaamaan eri tekniikoilla. Usein tulee kuvia räpsittyä vain niillä P-asetuksilla.  
Vaikka haaste kestää vuoden, en halua repiä stressiä jos ei joka päivä muistakaan kuvata. Tämä pimeä aika myös hieman hankaloittaa haastetta. Kuvata voi myös puhelimella, mutta omassa puhelimessa kamera on niin surkea, että sillä harvemmin tulee kuvattua.
Ajattelin, että voisin tänne blogin puolelle päivittää vaikka kerran kuussa kollaasin osista kuukauden kuvista, miltä se kuulostaisi? 


Tänään perjantana 23.10.2015 haaste alkoi, ja ensimmäinen kuva on Amarillosta, jossa käytiin pikkuveljeni kanssa tänään lounastamassa. Hurjaa ajatella että vuoden päästä tähän aikaan haaste loppuu. Mitähän tästäkin tulee :D Voidaan lyödä vetoa monenko päivän päästä innostus tyssää...

Jos teitä kiinnostaa kuvaaminen ja itsensä haastaminen, niin napatkaa tämä idea omaankin blogiin! Linkkiä saa heittää jos innostutte haasteesta päivittämään blogiinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti