keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Hairahdus...

Mua alko niin kiinnostaa tää Livbox touhu, että näpyttelin itteni heidän nettisivuilleen ja pistin itselleni tilaukseen Livboxin kolmeksi kuukaudeksi vähän reilulla viidelläkymmenellä eurolla. Nyt mulla sitten tulee joulukuuhun asti Livbox-paketti kerran kuukaudessa postiin. Eilen illalla sain hakea mun ekan paketin postista. Hienosti muistin paketin saapumisen 10 minuuttia ennen postin kiinni menoa. Eiku pyörä alle (kännykän ja avainten hukkaamisen jälkeen...) ja täysillä (valottomana ja heijastimettomana..........) kaupungin läpi postiin ja kerkesinkin jopa 5 min ennen postin sulkeutumista! 


Jos ei Livbox ole ennestään tuttu, niin tässä osoite. Paketti siis sisältää kosmetiikkatuotteita. Yksi paketti maksaa 16,90, mutta sitten niitä voi tilata myös tietyksi ajaksi kerrallaan, niinku mä tilasin kolmeksi kuukaudeksi. Livboxin sivuilla voit luoda itsellesi kauneusprofiilin, jossa määrittelet kuinka kiinnostunut olet esim. kynsistä, ihonhoidosta, hiustenhoidosta, millaiset hiukset / iho sinulla on, ja profiili ilmeisesti otetaan huomioon pakettia koottaessa.

Mun paketin sisältö näytti tältä.

Kaksi matkakokoista hoitoainetta tulee tarpeeseen kun edellinen on loppumaisillaan. Lumenen uusi meikkivoide, jota en varmaan pitkään aikaan pääse käyttämään kun edellistä on vielä jäljellä, ja uusi ollut jo odottamassa jonkin aikaa ja kotikotoakin löytyy vielä yksi. Mut eipähän tarvi ostaa ainakaan vuoteen uutta meikkivoidetta! 

Vaselinen kosteussuihke, randomisti hammastahnaa sekä pieni koko L'Occitanen suihkuöljyä. Näistä suihkuöljyä olen kokeillut, vaikka se on vain 35 ml pullossa, se on tosi riittävää, ja pesen sillä varmaan loppuvuoden. Se tuoksuu hyvälle manteliselle, ja oikeasti jättää ihon ihanan tuntoiseksi, mutta tuoksu ei mielestäni enää iholla ollut niin hyvä kuin purkissa.

Lisäksi joku Skingain-jauhe, joka ilmeisesti kauneuttaa sisältäpäin (?), mutta eipä yhdestä tuollaisesta pussista mitään hyötyä ole. 

Tilaako joku siellä ruudun toisella puolella Livboxia? :)

2 kommenttia:

  1. Oon monasti miettiny tällasen tilaamista, ehkä joskus vielä tilaan. Ainakin vaikuttaa että näissä ois aina kaikkea kivaa asiaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Ja jos ei kiinnosta niin aina voi lopettaa tilauksen tai tilata vaan kokeiluksi pariksi kuukaudeksi. Ja ei täs tappiolle jää ku yks paketti maksaa 16,90 ja pelkästään tuo meikkivoide maksaa 17€

      Poista