maanantai 9. marraskuuta 2015

Treenikatsaus viikkoon 45 ja luontopolkukuvat

Viime viikolla päättyi mun juoksuohjelma "kuudessa viikossa puolimaratonille". Puolikkaan kävin siis sunnuntaina hölököttelemässä. 
En ymmärrä mikä siinäkin on, että kun olen viikonlopuksi lähdössä kotiin, niin aina jotain tärkeää lenkkeilyyn liittyen jää Kokkolaan. Tällä kertaa jäi ensinnäkin musiikit matkasta, toiseksi olin kyllä ottanut mukaan sykemittarin laatikon, mutta sykevyö ei siellä ollut. Kolmanneksi otin mukaan pienet juomapullot mutta itse juomapullovyötä en ottanut mukaan. Siinä sitten sai juosta vesipullot ja puhelin taskussa ja mä vihaan juosta kamaa taskussa.


Postauksen kuvat tosiaan parin viikon takaiselta Rummelö - Harrbåda luontopolulta. 

Takaisin puolikkaaseen.. Ihan hyvillä mielin kuitenkin lähdin puuttuvista tavaroista huolimatta sunnuntaina sateiseen harmauteen juoksemaan. Päätin etten ota ajasta stressiä, en katsonut kulunutta aikaa ollenkaan, ainoastaan matkaa ja juoksin hyvällä fiiliksellä. Juoksin yhteen suuntaan 11 kilsaa, otin geelin ja kiristin vauhtia takaisin 10,1 kilsaa kotiin. Alkupuoli meni ilmeisesti melko hitaasti, koska vikat kymmenen kilsaa tuntui menevät tosi kevyesti vauhtia välillä kiristän. 18 kilsan kohdalla alkoivat jalat painaa. Puolikkaaseen meni aikaa kuitenkin 2h 16 ja puoli minuuttia, joka on toiseksi surkein aikani. Mutta positiivista kutenkin oli, että penikoihin ei sattunut ollenkaan, eikä 21,1 kilsaa tuntuneet matkalta eikä miltään!

Maanantai: Hölkkää 8,4 km / 60 min.
Tiistai: Kotitreeni painottaen jalkoja ja persettä 22 min.
Keskiviikko: Hölkkää 5,3 km / 40 min, sisälsi 4 x 80m vetoja.
Torstai: Lepo.
Perjantai: Kävelyä 3,8 km / 38 min.
Lauantai: Lepo.
Sunnuntai:  Juoksu 21,1 km / 2 h 17 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti