perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 11. luukku: Joulukalenterit

Esittelyssä joulukalenterini. Noiden kolmen lisäksi multa löytyy kuusi muuta, tosin netin ihmeellisessä maailmassa.
1. Minion-suklaakalenteri. Kun näin tän ekan kerran marraskuussa olin että tämä mun on pakko saada! Kun joulukuu alkoi lähestyä, ei näitä enää löytänytkään mistään. Viikonloppu ennen marraskuun loppumista käytiin kaikki Ylivieskan kaupat läpi eikä mistään löytynyt mun haluamaa kalenteria. Ihme ja kumma tapahtui, kun äiti löysi Alavieskan S-marketista vielä yhden Minioni kalenterin ja mä olin onnellinen :)

2. Myyrä-kuvakalenteri on Postista, ja maksoi jotain 5 euroa, eli kallis oli. Ja myös aika tylsä, koska luukkujen takaa ilmestyvät kuvat eivät sovi kalenterin kuvaan, vaan ne on jotain ihan randomeja. 

3. Veikkauksen joulukalenteri. Tämäkin alkaa oleen jo aika must jouluksi.

4.  Suomen luonnonsuojeluliiton joulukalenteri ei ole kovin ihmeellinen, mutta silti tulee luukku avattua tuoltakin. 

5. Blogijoulukalenteri. Sekä omani, että Misorellan. Hän arpoo blogissaan joka päivä jonkin kosmetiikkajutun. Kumpa olisi joskus mahdollista pitää samanlainen joulukalenteri blogissanikin.

6. Parisuhteen joulukalenteri Facebookissa sisältää aina jonkin pienen tehtävän parisuhteeseen. Tosi söpöä! 

7. Suklaayhdistyksen joulukalenteri on ainoa josta toivon voittoa niin kovasti :D 

8. Touhukalenteri on liikkumaan kannustava joulukalenteri. Seuraan tätä Facebookissa, mutta koska en saa tämän päivityksiä monesti unohtuu tarkistaa tämä.

9. Tonttu Toljanteri YouTubesta. Koska Ylen joulukalenteri on taas ihan surkea (surkeampi ku viime vuonna. Viime vuonna sentään jaksoin sen myötähäpeää tuntien kastoa loppuun, mutta nyt on kyllä niin hirveää naaman vääntelyä ja ylinäyttelemistä että HUHHUH). Tonttu Toljanteri on ainoa oikea tv-joulukalenteri, sitä on kiva katsoa vanhempanakin. Voisi Yle näyttää niitä vanhoja Toljantereita eikä koittaa keksiä korvaavia, koska ne on surkeita, kiitos ja anteeks! 

2 kommenttia:

  1. Oiii mullakin on tomnen minion-suklaakalenteri!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minioni on paras!! Tosin mun suklaista puuttuu nurkista palanen, eli ne on pienempiä ku niiden pitäisi olla :<

      Poista