maanantai 25. tammikuuta 2016

Treenikatsaus viikkoon 3

Kyllä hiihto on sitten ihanaa! Onko täällä joku muu joka on ihan hulluna hiihtoon niinku mä? 
Harmi vain kun nää säät heittelee niin kovasti, ensin ei pääse hiihtään kun ei ole lunta, sitten kun sitä lunta on niin on pakkastakin yli 20 astetta. Nyt taas näyttää sitten seuraaville päiville plusasteita, eikä se hiihto silloinkaan onnistu, kun on vääränlaiset voiteet. 
Pitää nyt nauttia tosissaan niistä harvoista kerroista kun pääsee hiihtään. Toivottavasti ei nyt ihan vielä tuo lumi kuitenkaan sula. 

Pitkiksi venyneistä koulupäivistä huolimatta olen ihan ok:sti jaksanut liikkua. Sykkeet on mielestäni yhä epätavallisen korkeilla, mutta tänään hiihtolenkillä tuntui niin hyvältä, vaikka ihan hyvää vauhtia meninkin, että ehkä ne rautakapselit alkaa pikkuhiljaa vaikuttaan. Huomenna oonkin menossa terveystarkastukseen, ja varmaan silloin mitataan hemoglobiini niin saa ainakin luotettavaa tietoa asiasta. 

Viime viikon kovat pakkaset tosiaan rajoittivat vähän ulkoliikuntaa, joten jouduin tyytymään sisätreeniin. Kävin taas kuukauden tauon jälkeen sählyssä ja pelasin kyllä niin huonosti, että saa nähdä viihdinkö enää koskaan mennä uudestaan xd Ja kaiken lisäksi vasemman jalan sisäsääressä saattoi taas olla pieniä tuntemuksia, mutta en ole varma kuvittelinko vain. 

Kuvaan liittyen, olen myös alkanut venyttelemään päivittäin. Tavoitteena olisi saada kevään mittaan spagaatti tehtyä! 

Maanantai: Supersarja 2 33 min, josta 10 min venyttelyjä.
Tiistai: Säbä 50 min
Keskiviikko: Lepo.
Torstai: Supersarja 1 33 min, josta 10 min venyttelyjä.
Perjantai: Hiihtoa 54 min.
Lauantai: Kävelyä 41 min.
Sunnuntai: Lepo ja venyttelyjä. 

Kuva Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti