keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Pinaatti-mozzarellapasta

Who loves pasta? I definitely do! 

Tekasin tuossa perjantaina pastaa ruoaksi, kun halusin jotain nopeaa ja helppoa ruokaa. Minusta siitä tuli ihan reseptin jakamisen arvoista, joten pidemmittä puheitta ohjetta tiskiin! 

Pinaatti-mozzarellapasta
3-4 annosta
200 g (täysjyvä)spagettia
150g babypinaattia
3 valkosipulinkynttä
1 chili
1 rkl öljyä
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
mozzarellajuustoa

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää valkosipuli, chili ja huuhdottu pinaatti. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele sekaan pasta ja lisää tilkka pastan keitinlientä. Annostele lautaiselle ja lisää päälle revittyä mozzarellaa. 

Minulla tässä oli pinaattia 125 grammaa ja minusta se oli aivan liian vähän, joten kannattaa laittaa 150 grammaa pinaattia vähintään. Myöskin chili oli aika pieni ja minun makuun sitä olisi voinut olla enemmän.

2 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä herkulliselta! Kiva, että kerroit ohjeen täällä blogissa, täytyypä itsekin kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipäs mitiä! Tästä tuli meille kolme annosta, ettei moneksi päiväksi riittänyt, mutta teko oli ainakin helppoa ja tosi nopeaa :)

      Poista