sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Tässä just nyt...

Kuuntelen: Jack Whitea.
Syön: Viimeksi söin kaksi keksiä.
Juon: Join keksien kanssa vähän kahvia.
Tunnen: Nälkää.. 
Sää on: Mahtava! Iltapäivän aurinko alkoi just kivasti paistaa. Harmi, että olen laiska enkä jaksa mennä ulos kuvaamaan :(
Haluan: Pizzaa! Oispa kiva mennä illalla pitsalle. 
Tarvitsen: Jonkun potkimaan mua persuuksille, että jaksaisin harjoitella vähän solfalaulua.
Ajattelen: Sitä kuinka kiva hiihtoloma on mulla ens viikolla tiedossa :) Ehkä myös vähän mitä haluaisin mun pitsatäytteeksi......
Nautin: Siitä, että tuolla ulkona on aivan mielettömät kinokset lunta!!! Jes, talvi on paras! 

Meikäläisellä alkoi loma perjantaina! Torstaina oli hengellisen lied-musiikin konsertti, joka meni ihan ok. 3/4 kappaleesta meni hyvin, se yksi oli yhtä sekoilua, mutta ei voi mitään :D Perjantain vietin kokonaan, ruokailussa ja kaupassa käyntiä lukuunottamatta, sohvalla kutoen sukkaa ja katsoen OC:tä.   
Lauantaina kävin hiihtämässä, ja yllä olevat kuvat ovat siltä reissulta. Tuo hiihtoreissu meni myös tän talven top kolmoseen. Mahtava keli, edellisenä päivänä oli satanut varmaan 30 senttiä lunta, joten ympäröivä metsä oli täydellisen koskemattomassa lumivaipassa ja aurinko pilkotti puiden lomasta. Yhtään ei suksi luistanut, mutta ei se haitannut. 
Tämä sunnuntai alkoi myös hiihdolla. Tavoitteena olis loman aikana rikkoa 200 hiihtokilometrin raja. Enää vajaa 40 kilsaa hiihdettävänä, joten eiköhän se raja tuu rikkoutuun ;) Nyt, muut pitsalle haluavat ottakaa yhteyttä ja lähetään syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti