sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Viikonloppuja ja ystävänpäivää

Hyvää ystävänpäivän iltaa :) Toivottavasti kaikilla on ollut mukava päivä. Minä ajattelin kertoa pitkästä aikaa viikonlopun kuulumisia.

Mun viikonloppu alkoi perjantaina keikalla. 1h 45 minuutin taustamusan soitto venyikin kaksi ja puolituntiseksi musisoimiseksi. Empä ole aikaisemmin noin kauan tainnut esiintyä. Yleisöäkin oli noin 130 ja niin monelle en ainakaan ole soittanut aikaisemmin. Ihan hyvin meni, vaikka aluksi tuli pikkuvirheitä aika paljon. Pian kuitenkin rentouduin, kun toinen setti oli ruokailun aikana, eivät monet varmaan edes soittoani kuunnelleet. Perjantaina olin kuitenkin ihan poikki kymmenen aikaan kun pääsin kotiin. 


Lauantai meni rennoissa merkeissä siivoillen, kaupoissa ravaten, ruokaa tehden ja illalla saunan päälle katsottiin Zoolander-leffa kera mässyjen ;) 


Tänään ystävänpäivä aloitettiin brunssilla, johon kuului iso siemensämpylä kaikilla täytteillä kalkkunaleikkeestä mozzarellaan, croisantti mozzarellalla ja mansikkamarmeladilla, luomumysliä jogurtilla ja jälkiruoaksi vadelma-valkosuklaajälkkärikuppi.
Päivällä kävin kaverilla kahvilla ja nyt illalla ukon kanssa Amarillossa syömässä. 
Muuten siis aivan täydellinen päivä, mitä nyt vain pitäisi parit pianotunnit suunnitella ja ainakin yksi säveltapailun sointukuuntelu tehdä loppuun..... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti