sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Rento viikonloppu

Olipas kiva kun ukolla oli vihdoin ja viimein treenitön viikonloppu, saatiin möllötellä kahdestaan kotona. Viikonloppu alkoi Kokkola City Runista, jossa minä juoksin puolimaratonin (ja enkan!!!) ja ukko soitti orkesterissa. Loppuilta menikin melkein puolen kilon irtokarkkipussin kanssa sohvalla katsoen Frendejä. Parhautta. 

Muutenkin koko viikonloppu on mennyt syöden herkkuja. On käyty ulkona syömässä ( kaksi kertaa ) ja on mässätty sitä karkkia ja sipsiä. Ja tiedättekö mitä? Ei oo yhtään morkkista! 

Sateesta huolimatta käytiin pienellä kävelyllä lauantai-iltana. Jalat on olleet tosi kankeat puolikkaan jälkeen ja oonkin niitä paljon venytellyt, rullaillut, voidellut kylmägeelillä ja hieronut jääpaloilla. Tuntuu että tuo kevyt kävelykin teki hyvää, nyt sunnuntaina jalat on jo paljon paremmassa kunnossa ja ajattelin huomenna mennä spinningiin. 

Huomenna mulla olisikin viimeinen soittonäyttö ja sitten ois vuosi pulkassa (lukuunottamatta paria kansantanssituntia). Huhhuh! Mutta nyt jääkiekon pariin, hyvää alkavaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti