perjantai 12. elokuuta 2016

Elokuun livbox

Jihuu, minulla alkoi loma! 
Jopa kaksi viikkoa saan lomailla ennen kouluun paluuta.
Pieneksi hemmotteluksi itselleni tilasin taas livboxin kolmeksi kuukaudeksi heinäkuun lopulla. Tilauksessa oli pieni alennus ja edellisestä kolmen kuukauden tilauksesta oli vuosi aikaa, joten miksikäs ei. En ala livboxia enempää esittelemään, uskon että se on todella monelle blogien seuraajalle tuttu juttu. Tässä postauksessa esittelen tuotteet ja omia ajatuksiani niistä.


Nämä tuotteet tulivat pienessä koossa.
Aloitetaan vaikka tuosta Cutrinin ISM hoitoaineesta. Tämän kohdalla olen tyytyväinen, että tuli vain näytekoko, sillä tuokin vaikuttaa isolta pakkaukselta ja varmasti tulee kestämään käytössäni pitkään, kunhan vaan saan sen käyttöön. Vielä nimittäin on edellistä hoitoainetta jäljellä. Tuote lupaa pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset. Ihan kiva tuote, ei pettymystä.

Neutrogenan tuote oli iso pettymys. Yksi todella iso syy livboxin tilaamiseen oli se, että tiesin sen sisältävän Neutrogenan tuotteen. Odotin täysikokoista kasvojen puhdistusainetta mutta mitä vielä. Pikkuinen kuorintavoide, josta riittää ehkä kahteen käyttökertaan. Minusta näillä minituotteilla ei saisi boxia mainostaa ollenkaan! 0/5 minulta.

Vichyn idealia päivävoide ei muuten olisi ollut pettymys, mutta tämä on anti-age tuote. En haluaisi käyttää niitä ennenkuin on niiden aika. Tämä myös näytekoko.

Lumenen glow reveal kirkastava pikakasvohoito oli boxin mielenkiintoisin tuote. Tämä oli täysikokoinen ja hintaa tälle tulee vajaa 14 €. Otin sen heti käyttöön. Aine oli harmaata, jossa oli seassa sokerikiteiden tapaisia kuorivia juttuja. Tuli mieleen ihan Lumenen savikasvonaamio, joka oli mulla pitkään käytössä. Tätä voisi käyttää ihan päivittäin, mutta ajattelin vain kerran pari viikkoon. Tämä on nopea hoito, ei tarvitse pitää kasvoilla kuin minuutin. Tykkään. Ja tulee varmasti kestämään käytössä pitkään ison kokonsa puolesta.

Pepsodentin hammastahna ei herättänyt minussa kummoisia tunteita. Monet livboxin tilaajat ovat turhautuneita, sillä hammastahnaa on tullut nyt vuoden aikana tosi monessa boxissa ja monien mielestä hammastahna ei edes kuuluisi boxiin. Tämä ei vielä pääse meillä käyttöön, mutta eiköhän käytetyksi tule. 


Cienin ripsiväri oli yhtä iso pettymys kuin Neutrogena. En käy Lidlissä, en halua mitään Lidlin tuotteita, enkä varsinkaan kosmetiikkaa. Jotenkin tämä epäilyttää mua. Hintaakaan tällä ei ole kuin nelisen euroa, joten jostain on varmasti tingitty tämän kohdalla. Jos ei laadusta niin jostain muusta. Varmaankin testattu eläimillä tai jotain. Suoraan sanottuna minua ei edes kiinnosta ottaa selvää, koska en aio käyttää tätä, en edes kokeilla. Joten tämä lentää mulla roskiin, ellei joku blogin lukija halua tätä itselleen, nimittäin voin lahjoittaa sen ilmaiseksi ja avaamattomana eteenpäin. Toivon, että mun boxiin ei enempää Lidlin kamaa pakata, kiitos. 

Maybellinen mattahuuliväri oli puolestaan täysin uusi tuttavuus. Huuliväriä en ole ennen kokeillut. Tämä ei ollut kuin huulipuna mutta ei muistuttanut myöskään tahmaista huulikiiltoa. Levittämisen kanssa sai olla tarkka, että levittyy varmasti huulille eikä ympäri naamaa. Kun taas huulikiiltoa voi vaan levittää ilman peiliäkin. Pigmentti oli todella hyvä ja kesto myös, vaikka väriä jäikin kupin reunaan juodessa. Huulilla tämä tuntui mukavan pehmeältä. Kirkaan pinkkiin väriin on mulla vain tottuminen, pitää käyttää tätä ensin kotona, että totun itse väriin ennekuin lähden ihmisten ilmoille :D 

Niin joo, olihan boxissa vielä joku säälittävä "hiero tästä ja nuuhkaise" -tyyppinen hajuvesinäyte.
Boxille annan arvosanaksi 2 / 5. Niin paljon rokottivat suuret pettymykset Neutrogena ja Cien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti