keskiviikko 3. elokuuta 2016

Heinäkuun ostokset

Heinäkuun alussa koin tarvetta etsiä täydellistä huulipunaa, samanlaista kuin äidilläni. Se on vanhempaa Lumenea, punaisessa hylsyssä, täydellisen klassisen punainen väri ja erittäin hyvä kesto. Harmi vaan, ettei sitä taideta enää tehdä, ja erehdyin ostamaan tämän punan, vaikka se selvästi on liian pinkki. Olisi pitänyt ottaa se äidin puna mukaan, että olisi voinut verrata värejä siihen. 

Nämä invisibobblet menevät sarjaan "löytöjä poistolaarista". Onneksi eivät maksaneet kuin pari euroa, nimittäin oli suuri pettymys. Ensimmäisellä käyttökerralla tämmöinen jäi niin pahasti hiuksiin kiinni, että se piti repiä väkivalloin irti. Tietääkseni sen ei pitänyt olla näiden pointti? 0/5 minulta. Ehkä nämä ovat lyhyemmille hiuksille paremmat tai sitten en vain osaa käyttää näitä oikein.


Heräteostoksena ostin nämä Asicsen Ds trainerit Kärkkäiseltä. Mun seuraavien juoksukenkien piti olla Addut, mutta Kärällä oli Asicsen kengistä niin hyvät tarjoukset, että kun kokokin löytyi niin päätin napata nämä mukaani. Nämä tulivat "peruslenkkikengiksi" jo puolitoista vuotta vanhojen Aiscsien tilalle. Käytän näitä siis kaikilla alle kymmenen kilsan matkoilla, myös kisoissa. Pitäisi näistäkin tehdä joku erillinen postaus kunhan olen saanut enemmän kokemusta. 


Nämä Dermosilin tuotteet eivät oikeastaan ole mun ostoksia, vaan äiti oli ostanut nämä minulle. Tuosta käsienpesuaineesta tykkään kyllä, siitä jää hetkeksi ihana tuoksu käsiin pesun jälkeen. Käsi- ja vartalovoidetta en ole vielä pahemmin käyttänyt. 


Muutama hassu vaatteenriepukin tuli ostettua Seinäjoelta H&M:ltä. Tavallinen toppi, hintaa ehkä 5 €. Viininpunainen treenitoppi 10€. Tykkään todella hooämmän treenipaidoista, ne ovat niiin paljon halvempia kuin jos menisit vaikka InterSportista ostamaan ja laatukin on tosi hyvä hintaan nähden. 
Farkkushortsit olivat tarjouksessa muistaakseni 12 €. Koko oli hieman isohko, mutta pienempää ei ollut tarjolla. Housut kuitenkin tuntuivat niin miellyttäviltä päällä, että päätin ne ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti