maanantai 22. elokuuta 2016

Neljä viikkoa maratoniin

Enää kuukausi ja pitäisi olla valmis maratonkoitokseen! Hiukkasen jo jännittää. Tai ehkä vähän enemmän, sillä olen ollut nyt yhdeksän päivää juoksematta. Ensin kolme päivää kipeiden lihasten takia - thanks to loikkatreeni - ja heti perään iski päälle flunssa. Pitihän se arvata kun veli oli kipeänä, että kyllä se muhunkin tarttuu. Kuumetta ei ole ollut, kuin yhtenä iltana ehkä lämpöä ( ei ollut kuumemittaria niin ei voinut mitata ), mutta sen sijaan limaista yskää ja räkää on kyllä riittänyt. Tänään ajattelin kuitenkin jo käydä pikkusen kokeilemassa miltä se hölköttely tuntuu mikäli tuo sade vähän hellittäisi. 

Ihme kyllä, tämä juoksemattomuus ei stressaa mua ollenkaan, vaikka sairastumisen takia on jäänyt tärkeitä treenejä tekemättä. Olen kuitenkin maaliskuusta lähtien juossut tauotta sen kolmisen kertaa viikossa, on tullut tehtyä peruskestävyyttä ja monipuolisesti vauhtikestävyyttä. En usko, että viikon sairastelu vie pois kuukausia rakennettua kuntoa.
 Vasta viime viikkoina olen tehnyt pidempiä lenkkejä ja ne ovat menneet tosi hyvin. Puolimaratonin mittainen lenkki ei tunnu missään. Kaikista pisin, 25 kilsan mittainen lenkki olisi tällä viikolla tiedossa. Toivon, että paranen täysin ennen sitä. Loppuviikosta täytyy myös muistaa ilmoittautua itse maratonille :D 

Ainoa asia mikä tällä hetkellä stressaa on se, että en tiedä pääseekö poikaystäväni mukaan maratonreissulle. Hänen pitäisi olla äänittämässä yksi konsertti juuri sinä päivänä kun minä juoksen maratonin. Ja haluan ehdottomasti hänet mukaani. Kuka mut sitten kantaa hotellihuoneeseen kisan jälkeen, kun itse en pysty kävelemään??


Kuva weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti