torstai 8. syyskuuta 2016

Kesän suosikit

Kesällä tein kuukauden ostokset -postauksia, ja ajattelin nyt kesän päätyttyä koittaa jatkaa näitä kuukauden suosikit aiheisia. Niitä on hyvä jatkaa listaamalla muutama suosikkiasia kesältä! 
Jos nyt aloitetaan ihonhoitotuotteista, niin suosikkeja olivat

Dermosilin kasvopesu


Pitkään kestänyt Dermosilin kasvojenpesuaine oli kyllä todella hyvä tuote! Vaikka muistuttikin koostumukseltaan ja hajultaan käsienpesuainetta. Tuote puhdisti kasvot myös meikeistä todella hyvin. Voisin ostaa uudestaan. 

L'Occitane Ultra rich face cream

Tätä kasvovoidetta on pakko saada talveksi! Sain tämän näytteen toukokuussa ja tästä 10 ml näyteestäkin riitti ainakin kahdeksi kuukaudeksi, kun käytin tuotetta lähes joka ilta. Hyvin riittoisaa siis. Erittäin kosteuttavaa, sopii hyvin kuivalle iholle. Aivan ihanaa, täyden kympin rasva!


Kane's limpparit


Meikän kesän 2016 virallinen saunajuoma! Sai perinteinen karhu jäädä kaupan hyllylle, sen sijaan oli pakko saada näitä Kane'sin limsoja. En ole mikään limpparien ystävä, kola-Ollia lainatakseni "liian hapokasta". Mutta nämä limsat olivat vähemmän hapotettuja ja aivan ihanan makuisia. Makuina appelsiini-lime, vadelma-sitruuna ja sitruuna-lohikäärmehedelmä. Suosittelen testaamaan, mun suosikki on vadelma-sitruuna. 

Kesän juoksukisat


Kesällä kävin juoksemassa Kaustisella vitosen, Vetelissä reilu 6 kilsaa ja Haapajärvellä puolikkaan. Mukavia pienempiä kisoja ja ihan hyviin tuloksiin itsekin pääsin. 

 Pokemon Go
 Kyllä, minäkin latasin sen kesän lopulla. Vaikka aluksi en lämmennyt pelille, sen ladattua olin aivan koukussa! Ja mikäs siinä, kyllähän sen myötä on myös arkiliikunta päivissä lisääntynyt. Parhaimmillaan olen pelannut sitä päivän aikana kaksi ja puoli tuntia, josta suurin osa kävelyä, ehkä noin vartin verran lurella istumista. Lisäksi se on saanut minut ja Samulin käymään kaupassa kävellen. Yleensä ollaan menty autolla kauppaan, vaikka asutaan ihan lähellä kauppoja. Pokemon Go:n myötä myös kauppareissut ovat hieman pidentyneet, kun on pitänyt tehdä mutkia matkaan Pokestoppien takia. Ja en mä nyt tiedä, kumpi on teidän mielestä huonompi tapa tuhlata aikaansa: istumalla sohvalla katsomassa telkkaria, vai liikkumalla ulkona Pokemon Go:n kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti