maanantai 5. syyskuuta 2016

Treenikatsaus viikkoon 35 - jatkoa surkeille treeniviikoille

Maratonni se vaan lähestyy ja juoksuinto se vaan laskee. Sunnuntain pitkiksellä mietin vain, että onneksi on juoksukautta jäljellä enää kaksi viikkoa, sitten en kyllä juokse koko loppu kuussa! Ei vain juoksu kulje. Sykkeet on edelleen koholla ja vauhti tippuu sinne 7:30 min/km tienoille.. On todella puuduttavaa ja tylsää hölkötellä niin hitaasti. Ja vielä kuukausi sitten juoksu kulki tosi hyvin, en kyllä tiedä mistä nyt kiikastaa. 

Perjantaina tein viikon kovimman treenin. Kotipaikkakunnallani oli silloin yöjuoksutapahtuma. Matka oli 5 kilsaa, startti oli yhdeksältä illalla ja reitin varrelle oli ulkotulia sytytelty. Mukavasti tuli juoksijoitakin mukaan! Vaikka tapahtuma ei ollut kisa, päätin ottaa sen kovana juoksuna ja ajattelin pitää vauhdin alle 5 min/km. Siinä onnistuin, ainoastaan yhdessä kohtaa olin ihan pihalla reitin kanssa, minne pitikään kääntyä. En ollut varma pitikö kääntyä vasemmalle vai jatkaa suoraan ja siinä sitten seilasin hetken ees taas kun en tiennyt mitä tehdä :D Siihen tuhlautui aikaa mukavasti. Kuitenkin keskivauhdiksi tuli 4:51 ja aika "maalissa" 23min 43 s. Eli melkein minuutin hitaammin kuin kesäkuun vitosen kisoissa. Jos en välillä olisi sekoillut, olisi aika ollut varmaankin jotain 23,30. Ihan tyytyväinen olin juoksuun, kun takana oli pientä flunssaa. Harmi vain, että jouduin yksin juoksemaan, kun ei kukaan muu mennyt yhtä kovaa kuin minä. 

Sunnuntain olikin pitkiksen vuoro, joka meni kyllä niin huonosti että huhhuh. Juurikin tuolla lenkillä sykkeet olivat koholla ja jouduin hölköttelemään hyvin hitaasti. Todella turhauttavaa.

Ma: Lankutusta 12 min. Lankku suorinkäsin, normi, kylkilankku, kaikkia 3 x 30 sekuntia.
Ti: Keskivartaloa ja lonkkia vahvistava treeni 17 min.
Ke: Pk 50 min / 7km, keskisyke 153, vauhti 7:08 min/km. Venyttelyä 20 min.
To: Ulkoilua Pokemon Go:n muodossa 2,5h, josta suurin osa kävelyä.
Pe: Kevyttä pyöräilyä 35 min, juoksu 24 min / 5 km.
La: Kävelyä 32 min / 3,5 km.
Su: Pk 1h 32 min / 13,2 km, keskisyke 154, vauhti 7:13 min/km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti