sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Syyskuun suosikit

Luvassa hyvin tylsä syyskuun suosikit. Syyskuussa mulla lähti koulu heti rytäkällä käyntiin. Pari keikkaa lyhyellä varoitusajalla aiheuttivat hieman stressiä, parit isot koulutehtävät aiheuttivat vielä lisää stressiä, pitkät yhdeksän tunnin koulupäivät väsyttivät ( ja väsyttävät edelleen ) ja heti koulusta tultua piti vielä tehdä niitä koulutehtäviä. Eipä siinä aikaa jäänyt juuri millekään muulle. Eli pelkkää koulua tää mun alkusyksy on ollut. Jos nyt jotain kivaa menneeltä kuulta pitää keksiä niin

Jyväskylän reissu ja maraton
 Tuntui kyllä hyvältä päästä edes yhdeksi viikonlopuksi pois täältä Kokkolasta. Jyväskylässä näin vähän kavereita, hunttasin innoissani Pokemoneja ja juoksin sen maratonin. Harmi vain, että parin yön reissu ei millään riittänyt siihen, että olisi kerennyt kierrellä kaupoilla ja nähdä kunnolla kavereita, varsinkaan kun maratonin takia koko lauantai meni juoksuun valmistautuessa, itse juoksuun ja juoksusta palautumiseen. 

Lumenen ripsiväri
Jossain aiemmassa suosikit-postauksessa esittelen Isadoran ripsivärin, joka nyt kyllä osoittautui erittäin huonoksi. Tieten se kuivui tai jotain, kun ripsiin ei jäänyt kuin paakkuja. Oli pakko heittää se roskiin ja ostaa uusi. Ylensä en käytä vedenkestäviä ripsivärejä, mutta kun noita silmämeikinpoistoaineta on kertynyt mm. Livboxeista, niin päätin ostaa vedenkestävän. Tämä on osoittautunut oikein mainioksi. Taivutan mun olemattomat ripset ennen tämän laittoa ja ripset myös pysyvät koko päivän taitettuina! Kaikilla muilla käyttämilläni ripsareilla ripset suoristuvat takaisin alta aikayksikön. 
Tämä on myös todella kestävää. En oikein tiedä onko se hyvä vai huono puoli, kun tämä ei meinaa edes lähteä pois käyttämälläni Nivean silmämeikinpoistoaineella. 

Cutrinin kuivashampoo
En nykyään jaksa pestä joka päivä hiuksiani ja se näkyy vaaleissa hiuksissa heti. Tämä on niiden päivien pelastus. Ei tämä nyt ihan kokonaan mun yhdeksäntuntisten koulupäivien ajan pidä hiuksia freesinä, mutta suurimman osan.

2 kommenttia:

  1. Määki just ostin tai siis käskin äitin ostaa laivalta tota ripsaria (ku sattu olemaan sielä tarjouksessa). Niin tympiä ku tosi paljo tykkäsin Natural Coden vedenkestävästä ripsarista ja heräsin viime viikolla todellisuuteen ettei sitä enää myydä. :( Ku pitää olla täydellinen harja ja vedenkestävä, ei oo muute helppo löytää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, muutenki täydellisen ripsivärin löytäminen on erittäin vaikeaa, ellei jopa mahdotonta :D

      Poista