perjantai 10. helmikuuta 2017

Helmikuun Jolie box

Joulukuussa ajattelin hemmotella itseäni ja kiitos veronpalautusten, päädyin tilaamaan Jolie boxin kolmeksi kuukaudeksi. Jolie box on kuukausittain ilmestyvä boxi täynnä luonnonkosmetiikkaa. Boxin tilaaminen on oikein hyvä tapa päästä tutustumaan monipuolisesti eri merkkien luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Boksi on tyyriimpi kuin esim. Bette box, kolmen kuukauden satsi maksaa 72 € ja kuuden kuukauden 120 €, mutta jokainen boksi on vähintään kaksi kertaa hintansa (24e) arvoinen. 
Aiempia saamiani paketteja en ole esitellyt täällä blogissa ajan ja valon puutteen takia, mutta nyt ajattelin tämän tilausjaksoni viimeisen boksin esitellä. Johan tätä boksia kerkesinkin jo odotella! 


Iroisie Soin Botanique Lissant on kosteuttava ja silottava päivävoide. Tämä tuli niin tarpeeseen, kun edellinen päivävoide loppui just samana päivänä kun tämä boksi saapui. Voide sisältää mm. avokadoöljyä, ruiskaunokkia ja merilevää. Aika jännää :D  Irosie on ranskalainen hoitolatason sarja kehitetty herkälle iholle. Hinta tälle tuotteelle on 45,90e / 40 ml, boksissa oli täysikokoinen tuote. 

Pain hellävarainen puhdistusvoide lupaa poistaa kaiken meikin ja lian kasvoista. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja rosacea-iholle. Tätä hierotaan kuiville kasvoille ja pyyhitään kuumalla vedellä kostutetulla liinalla, joka tuli myös boksissa mukana ja on noiden kahden tuotteen alla. Mä kyllä luulen että ompelen tuosta liinasta kesto"vanu"lappuja ja käytän putsaria ihan niinkuin muitakin eli pesen pois kasvoilta. Hinta tuotteelle 36€ / 100ml, boksissa oli 30 ml pullo.

 Evolven hyaluronihapposeerumi on todella tehokas kosteuttaja. Seerumia levitetään kasvoille ennen kosteusvoidetta. Mulla ei tänä talvena iho ole ollut edes kovin kuiva enkä jaksa levitellä kasvoille miljoonaa eri tököttiä, joten tää ei innostanut mua. Eiköhän tämä kuitenkin jossain vaiheessa tule käytettyä yövoiteen tapaan. Hinta 33,90€ / 30ml, boksissa normaalikokoinen tuote. 

Alpadermin misellivesi sisältää myös hyaluronihappoa ja luomu ruusuvettä. Tämän otan käyttöön kasvovedeksi. Alpaderm on sveitsiläisten ihotautilääkärien kehittämä luonnonkosmetiikkasarja atoopikoille. Hinta 31 € / 100ml, boksissa 30 ml pullo. 


Lisäksi boksissa tuli kolme näytettä, Weledan mantelisarjan käsivoide ja suihkusaippua sekä Patykan rauhoittava ja kostetuttava seerumi. 

Boksin selkeänä teemana on siis kasvojen ihon hellävarainen kosteutus. Tulipahan ainakin ihonhoitotuotteiden varastot täytettyä kaikilta osin! En jostain syystä ollut tästä boksista niin innoissani kuin olisin halunnut olla, mutta ehkä se on vain merkki siitä, ettei tarvitse vuoden päiviin mitään bokseja enää tilailla. Suurin osa näistä ja edellisten boksien tuotteista nimittäin päätyivät mulla kaappiin jonon jatkoksi odottelemaan edellisten loppumista.

2 kommenttia:

  1. Mä taasen hihkuin ilosta ku avasin boksin. Kaikki tuotteet on mulle napakymppi. Uus puolen vuoden jakso alkoi loistavalla boksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, olihan tuo nyt periaatteessa hyvä boksi, tarpeellisia tuotteita kaikki ja varmasti tulee käytettyä. Ehkä mun laimea reaktio on merkki siitä, että ei pidä mitään bokseja tilailla hetkeen kun melkeen kaikki tuotteet päätyvät kuitenkin kaappiin jonon jatkeeksi odottamaan käyttöönottoa.

      Poista