lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kesäkuun tavoitteet

Hui kuinka nopeaa kesäkuu meni! Täsähän pian alkaa stressata koulun alkamisesta... Jospa ei nyt kuitenkaan vielä keulittais. Kesäkuun kolme tavoitetta olivat:
♥ Koeta jaksaa juosta töistä huolimatta

♥ Suorita joku kohta summer bucket listalta

♥ Koeta elää suht terveellisesti (juhannusta ei lasketa) 


Töistä huolimatta jaksoin käydä hyvin lenkillä. Vaikka ihan ekalla työviikolla juoksu tuntui todella raskaalta kun jalat olivat jo töiden jälkeen ihan loppu. Mutta ekan viikon jälkeen alkoi juoksu kulkea taas normaaliin tapaan. Loppukuusta huomasin jo, että peruskestävyyden vauhti on parantunut mukavasti! Harmi, että juhannuksen mahataudin takia tuli viikon juoksutauko ja nyt jalat ovat taas tuntuneet lihaksettomilta. 


Kirsin ja Sampan bucket listalta on suoritettu kohdat Cafe Brygganilla sekä after workeilla käynti. Molemmat tällä viikolla. Brygganilla käytiin yksi arki-ilta istumassa kun oli aurinkoista ja semilämmintä. Kyllähän siinä laiturilla mielellään istui teetä siemallen. Täytyy varmaan käydä vielä toisenkin kerran tänä kesänä. 
After workit tuli hoidettua perjantai-iltana kun mun töiden jälkeen lähdettiin Rosson terassille syömään ja siinä kun ruokaa odoteltiin pitkä tovi niin hörpittiin samalla olutta. 


Mitenhän tuo suhteellisen terveellisesti eläminen... Ehkä kesäkuu tuli vedettyä totuttuun tapaan. En usko, että olisin syönyt enemmän herkkuja kuin ennen. Toki jäätelöä tuli ostettua aina lämpiminä päivinä. Töiden tauot pitää syömisen säännöllisenä ja töihinkin olen ottanut aika järkeviä eväitä. Ruokatauolla syön aina kunnon kotiruokaa, kahvitauoilla yleensä rahkaa/jogurttia + hedelmä ja aamuisin pussipuuroa marjoilla. Toki meillä siellä viikoittain on tarjolla keksiä tai pullaa ja kyllä niitä tulee syötyä myös. 

2 kommenttia:

  1. Tervehdys. Haaralan lenkki Typpössä tiistaina klo 19.15. Saa tulla juoksemaan. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Voi että, olisi mukava tulla! Mulla on kylläkin töitä tiistaina Kokkolassa joten voi olla että en jaksa työpäivän päätteeksi enää lähteä, mutta katsotaan. Ei sitä tiedä jos innostun :)

      Poista