torstai 24. elokuuta 2017

Lomaviikko #1

Mulla on nyt tässä kolme viikkoa kesälomaa ennen kouluun paluuta. Tällä hetkellä enää puolet jäljellä, voih! 
Ajattelin tulla vähän puhelinräpsyjen kera kertomaan mun ekasta lomaviikosta. 

Maanantaina lähdin heti aamusta kuvaileen lintuja tuonne vähän kauemmaksi ja kolme tuntia jaksoinkin ulkona kuljeskella. Saaliina yksi uusi lintu, peukaloinen.


Viime viikolla olin reissussa keskiviikosta sunnuntaihin, mutta sitä ennen kerkesin käydä kaverini kanssa Kalajoen seikkailupuisto Pakassa rimpuilemassa. Oli aivan hauskaa, mutta täytyy myöntää, että kiipeilyradat olivat kyllä aika lällyjä. Vaikea ja korkeampi ninjarata olis houkutellut, mutta jätettiin se tällä kertaa välistä ja lähdettiin ennemmin taltuttaan nälkää Sandy Keltiin. Täytyy tuo ninjarata käydä kiipeilemässä joku toinen kerta. 

 Keltin kasvisburgeri oli ainaki hyvä valinta, noi bataattiranskalaiset oli niiin hyviä! 

Keskiviikkona juna vei mut ja äidin Helsinkiin, siellä oltiin pari päivää ja perjantaina lähdettiin Tukholman risteilylle. 

Helsingissä meillä ei torstaille ollut kummempia suunnitelmia, jonkin verran shoppailtiin ja käytiin kahvilla. Illemmalla kävin vielä Mutajoella kuvaamassa lintusia. Ostin muuten uuden kameran tuossa elokuun alussa, harmi vain että mulla ei kuitenkaan mitään järjetöntä kuvausinspiraatiota ole sen myötä syttynyt... 


 Perjantaiaamuna kävin kuuntelemassa Maj Lind -pianokilpailun ensimmäistä alkuerää. Mikä sattuma, että oltiin just alkuerien aikanan Helsingissä niin pääsin ihan paikanpäälle kuuntelemaan! 

Meidän laiva lähti perjantaina iltapäivällä. Ei taidettu sen kummempaa tehdä laivalla kun syödä buffetissa ja shoppailla taxfreessa. Käytiin illalla vielä yhtä bändiä kuuntelemassa ja tanssittiinkin muutama biisi. 


Lauantaina vietettiin muutama tunti Tukholmassa äidin kaverin luona rennosti oleskellen ja kuninkaallisessa puistossa käytiin myös koiraa ulkoiluttaan. Laivassa kävin vielä vähän taxfreessa kuljeksimassa ja illalla bändiä kuuntelemassa. Mulla kuitenkin tuli tosi huono olo laivan keikkumisesta, joten lähdin jo hyvissä ajoin pois. 

Sunnuntaina oli jo sellainen olo, että saa tämä reissaaminen jo loppua, pääsispä vain kotiin. Monta tuntia oli aikaa tapettavana ennen junan lähtemistä ja tuskainen junamatka istuttavana mutta ai että oliki hyvä olo sitte ku pääsi kaiken matkustamisen jälkeen kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti