keskiviikko 30. elokuuta 2017

Lomaviikko #2

Toinen lomaviikko oli pyhitetty liikunnalle ja rentoutumiselle. Viikolle mahtui hieronta, kevyttä lenkkiä, kehonhuoltoa ja muuta kevyttä liikuntaa. Viikonloppuna juoksin pitkästä aikaa kisoissa Kokkolassa. 


Lisäksi näin paria kaveria, toisen kanssa kierrettiin Ylivieskan kirpparit ja parannettiin maailmaa kahvikupposen äärellä. Toisen kaverin kanssa ajeltiin kuusi tuntia Ylivieskassa, välillä käytiin tankkaamassa kahvia ja pullaa ja grillihampparia. Hullua miten nopeasti aika meneekään hyvässä seurassa! En ymmärrä miten meillä riitti juttua kuudeksi tunniksi, tosin me ehkä nähdään kerran vuodessa jos sitäkään :D 


Perjantaina ajoin Kokkolaan ja shoppailin aivan liikaa. Viimeiseen pariin vuoteen en oo ostanu itselleni juuri ollenkaan uusia vaatteita ja tuntuu, että oma tyylikin on vähän kadonnut. Mutta nyt mulla jotenkin on tosi selvä kuva päässä millainen mä haluan että mun tyyli on. Tuli ostettua parit housut, pari t-paitaa, kolme paitaa, pipo... Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa tehdä kunnolla ihania löytöjä! 


Lauantaina oli kisat ja niiden jälkeen käytiinkin Samulin kanssa syömässä Kulmassa aivan tajuttoman hyvät hampparit bataattiranuilla. Vahva suositus!

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä tunnistan noista vaatteista Kirsin :) Hyvältä kuulostaa tämmönen rentoilu viikonloppu! HYVÄ! niinku Lehtosen Taina sanois. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että, kiva kuulla että vaatteet näyttää multa! Loma on kyllä ollut HYVÄ :D

      Poista