sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Kotini

Asun tällä hetkellä Kokkolassa 40 neliön yksiössä ja jumatsuikka tykkään mun kodista ja elämäkin täällä on oikein mukavaa, yksinäänkin. Empä olis uskonut kun melkein neljä vuotta miehen kanssa asuin, että voisin nauttia yksin elämisestä näinkin paljon. Silloin kun tuntu, että ei pysty edes yksin öitä viettämään. No, tämä homma ei nyt oo tän postauksen pointti, vaan se on mun kämpän esittely. 

Kuva eteisestä.
Asun omakotitalossa, jossa ennen on ollut kauppa. Taloon on rempattu kolme asuntoa ja tähän minun soppeeni (eka kerta ku käytän tota sanaa!) oli tehty pientä remppaa kesällä. Kyllä joistain jutuista huomaa että tämä on vanha talo, mutta viihtyisä tämä on siitä huolimatta. 

Mä jätin kaikki huonekalut S:lle, oman sänkyni otin ainoastaan mukaan. Löysin aika hyvin huonekaluja kuitenkin käytettynä, tämän lipaston sekä sohvan sain melko halvalla ja todella hyvässä kunnossa! Vaikka rahaa meni aika paljon huonekaluihin ja sisustusjuttuihin, oli kuitenkin tosi mukavaa kun sai ostaa omannäköisiä juttuja. 

Pieni keittokomeroni. Lattia on muuten yks mun lemppariasioista kämpässä :D

Ostin tän ruokaryhmän Jyskistä ja sen osto kaduttaa hieman. Puu olikin paljon keltaisempaa kuin kuvittelin. Ajatuksissa olisi sen hiominen ja maalaaminen valkoiseksi, mutta saapa nähdä ehdinkö sitä milloinkaan tehdä. Ja missä sen tekisin.
Toinen vaihtoehto on ostaa siihen valkoinen pöytäliina ja tuoleihin istuintyynyt. Ne nyt ainakin pitäisi hommata joka tapauksessa.


Matto on Askosta, tv-taso pari viikkoa sitten ostettu Jyskistä ja nuo sisustustikkaat kirpparilta. Ne on aika kuluneet, kun olivat entisessä kämpässä parvekkeella.

Tietokonepöydän löysin kotoa vintiltä ja sitä oon vähän dc-fixaillu. Se olikin tosi ärsyttävää hommaa ja niimpä se on vähän kesken jäänyt :D Saapa nähä millon koittaa se päivä, että fixailen tuon loppuun. Yöpöytä on semiuusi löytö Kärkkäiseltä. Ei maksanut paljoa ja laatu sen mukainen mutta nätti se on!

Jaaaa sitten mun lempiasiaan tässä kämpässä eli saunaan :) Edellisessä asunnossa oli sauna ja tuntu tosi vaikealta ajatukselta, että uudessa kämpässä sitä ei olisi. Ja on kyllä niin ilonen asia, että mun kämpästä se löytyy. Kerran viikossa tulee kuitenkin saunassa istuttua.

Kaiken kaikkiaan siis tykkään paljon asunnostani, ainoastaan jos tuolle ruokapöydälle sais tehtyä jotain niin kaikki olis täydellistä, mutta onko kaiken pakko olla täydellistä ;)

4 kommenttia:

 1. Todella tilavan näköinen asunto vaikka neliöitä on 40. Hyvin olet järjestellyt kaiken, kun tyhjää tilaakin löytyy asunnosta mukavasti. Kaunis koti!

  https://vaylantyar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Minäkin pidän siitä, että kuitenkin on tilaa liikkua, eikä ole liian ahdasta!

   Poista