sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Seitsemän asiaa, joista olen kiitollinen

Pidin viime viikolla kiitollisuuspäiväkirjaa ja kirjoitin joka päivä yhden asian josta olen kiitollinen. En oo varmaan ikinä tehnyt aikaisemmin niin ja oikeastaan oli ihan hauskaa joka päivä miettiä mistä olen nyt kiitollinen. Tässä mun seitsemän kiitollisuuden aihetta. 

1. Ystävät ♡♡♡

Eron ainoa hyvä puoli on ollut se, että oon ollut todella paljon mun kavereiden kanssa, nähnyt kavereita, joita en ole nähnyt moneen vuoteen ja saanut myös uusia ystäviä. Oikeasti, vuonna 2016 näin syys- ja kevätlukukauden aikana vain pari kertaa vapaa-ajallani yhtä kaveriani ja nyt tulee viikoittain oltua kavereiden kanssa. 

2. Oma auto

Opiskelijana tää ei ole mikään itsestäänselvyys, mutta mä olen onnekas kun olen saanut pitää omaa autoa jo muutaman vuoden. Pääsen kotiin milloin haluan, pääsen juoksukisoihin pienille paikkakunnille, joihin ei kulje julkisia, pääsen hiihtämään... Kyllä se helpottaa arkea paljonkin. 


3. Koulu (-yhteisö)

Meillä on tosi pieni koulu, tai ainakin musiikin opiskelijoita ei ole paljoa ja suurin piirtein kaikki tietää kaikki ja ainakin omasta mielestäni meillä on tosi hyvä yhteishenki. Siitä olen tosi kiitollinen. Kuinkahan monta kertaa mä oon jo tän lukuvuoden aikana purskahtanut itkuun ruokalassa tai konservatorion aulassa ja joka kerta on ollut joku, joka on lohduttanut ja jolle on voinut purkaa huonoa oloa ja ahdistusta.

4. Kaunis talvi

Mitä luksusta tää onkaan kun on saatu kunnon talvi! Korkeat kinokset, hyvät hiihtoladut, kaunis talvimaisema, ei liikaa pakkasta ja jopa kylänlatu on ajettu mun kotikylälle. Aivan 5/5. 


5. Sukset

Yllättävän monet eivät edes omista suksia ja ne on kyllä aika kallis hankinta, mikäli ei käytettynä löydy hyviä. Mulla on tosi hyvät sukset (vaikka haluaisinki jo uudet...) ja kiitollinen olen myös siitä että pääsen niillä ja mun autolla hiihtämään whenever I want. Koska hiihto on vaan parasta.

6. Toimiva tietokone 

Olin jo vuoden pari sinnitellyt puolitoimivalla koneella mutta nyt joulukuussa se hajosi lopullisesti. Onneksi se oli korjattavissa niin ei tarvinnut uutta konetta lähtä ostamaan ja voi että ku tää onkin niin mahtavaa kun voi oikeasti tehdä hommia koneella, joka ei koko ajan sammu ja lagita. 

7. Oma, kiva kämppä

Mä melkein jopa voisin sanoa rakastavani tätä mun yksiötä. Tää on niin kiva, nätti, on sauna ja oon saanut sisustaa tätä omannäköiseksi. Seuraavaksi ajattelin mennä MUN saunaan, sitte lösähtää MUN sohvalle katsomaan MUN telkkarista Game of Thronesia ja syömään MUN herkkuja. AH. Ehkä voisin joku kerta tehdä kämpän esittelypostauksen.
Kuvat vanhoja lokakuulta.

2 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen postaus. :) Tällaisia asioita onkin hyvä aina välillä palauttaa mieleen, kun tuntuu että arki painaa päälle. Ps. Taisin nähdä sinut lenkillä tuossa yksi päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli yllättävän mukavaa pohtia kiitollisuudenaiheita ja kyllähän niitä löytyy vaikka päivä ei olisi muuten ollut kovinkaan hyvä! Tätyy jatkossakin pysähtyä miettiin asioita, jotka oikeasti on hyvin. Mä en kuule ole yli kuukauteen ollut lenkillä, joten ei tainnut olla minä se!

      Poista