tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vatsalihashaasteen tuloksia

Mä, kuten kymmenet tuhannet muut, osallistuin Tikiksen vatsalihashaasteeseen, joka kesti seitsemän viikkoa. Kaikki treenit tein, toiset oli kivempia kuin toiset, mutta semi rankoilta kaikki tuntuivat muistaakseni. Kuvasin vähän epäsäännöllisesti, millaisia vaikutuksia treenillä oli mun vatsalihaksiin. Aluksi tuntui ettei tuloksia näy, enkä kyllä odottanutkaan, että mulla mitään sixpackia ois haasteen jälkeen ollutkaan. Viimeisillä viikoilla peilistä katsoessa huomasin pieniä muutoksia kuitenkin tulleen.

Vasemmalla siis kuva ennen haasteen alkua ja oikealla kahden ekan viikon jälkeen. Molemmissa tapauksissa en jännitä vatsalihaksia. Kaikki kuvat on otettu eri aikaan päivästä, ja vähän eri kuvakulmista ja erilaisissa valo-olosuhteissa, joten kuvat eivät ehkä anna ihan todenmukaista kuvaa.

Jälkimmäisessä tapauksessa vatsalihakset erottuvat "lepotilassa" jo hieman, jee! Saatan kyllä tietämättäni ehkä vetää napaa sisään, onhan se vähän kuumottavaa kun joku osoittaa kameralla paljasta vatsaa =D

Tässä kuvat aloituksesta ja kahden viikon jälkeen, missä jännitän lihaksia. Aika olematon toi lähtötilanne.

Olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen, koska tosiaan suurempia odotuksia ei ollut, kun treenejä oli kolme kertaa viikossa.

Näiden kehityskuvien katselu motivoi mua kuitenkin hulluna! Ois mukava jatkaa kesään asti, ja miksei pidempäänkin tehden joka viikko kolme edes viiden minuutin vatsalihasjumppaa. Ei näkyviä lihaksia kuitenkaan pelkällä treenillä saada, ja ruokavaliota en ole valmis kiristämään! Minähän syön sitä mitä huvittaa milloin huvittaa :)

Mitenkäs teidän vatsalihashaaste, osallistuitteko ja tuliko tuloksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti