torstai 14. toukokuuta 2015

Vaikeudet jatkuivat läpi huhtikuun

Huhtikuun treenikatsausta pukkaa.
Huhtikuu, kuten maaliskuukin meni juoksun osalta huonosti. Pieni mutta sitkeä nuha on vaivannut, enkä ole sen takia uskaltanut käydä lenkillä, ettei nuha ois pahentunut. 

Nuhan lisäksi nyrjäyttämäni jalka verotti juoksukilometrejä niin, että vain yhden hyvän juoksuviikon sain tehtyä. 

Niin hyvää kanasalaattia ja elämäni ekat siemennäkkärit.

Nyt tämä sairastaminen ottaa jo sen verta päähän, että ensi viikolla alkaa taas kovat juoksutreenit vaikka pää kainalossa. Mun kesätyöt alkaa alustavasti 29.6, joten koko kesäkuu on aikaa reenata ja käydä kisoissa nolaamassa itsensä  kohottamassa kuntoa.

Kaurapuuro on alkanut kyllästyttää, joten vaihdoin kaurahiutaleet neljän viljan hiutaleisiin. Sen rukiiseen makuun sopii hyvin yhteen banaani, ja banaanin kanssa sopii mustikat! Kokeilkaa vaikka, valmiin puuron päälle pilkkoa puolikas banaani ja noin desilitra mustikoita.

Viikko 14:  Lihaskuntoa 1 h 31 min, kävelyä 1 h 41 min.
Viikko 15: Pyöräilyä 1 h 31 min, kuntosali 47 min.
Viikko 16: Juoksua 3 h 47 min / 35,5 km, sählyä 50 min ja lihaskuntoa 17 min.
Viikko 17: Juoksua 1 h 42 min / 17 km, lihaskuntoa 19 min, kävelyä 45 min.

2 kommenttia:

 1. Nam toi puuro vois toimia :) Ite en tykkää muutako neljän viljan puurosta... Laitan aina siemeniä ja jotain marjaa.

  Ärsyttää kyl ihtiäki et nytku ois aikaa alottaa liikunnan harrastaminen ja oon miettiny kuntosalia, niin sit tulee joku paska leikkaus jonka takia siirtyy liikunnan alottaminen varmaa kuukaudella. En tiiä millon uskaltaa ees miettiä jotain salia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatta kokeilla, itse ainakin tykkäsin!
   Se on ärsyttävää, kun on päättänyt että nyt lähtee, ja sit tulee joku vamma tai sun tapauksessa tuo leikkaus ja kaikki suunnitelmat uusiksi. Mutta mulla ainakin tässä pakkotauon aikana päättäväisyys kasvanut, ja oon miettinyt tavoitteita, joita sitten innolla ja täynnä energiaa lähtee tavoittelemaan kun taas pääsee liikkumaan, toivottavasti sullakin on näin :)

   Poista