keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Tilaus Hyvinvoinnin tavaratalosta

Tilasin viime perjantaina ensimmäistä kertaa tuotteita Hyvinvoinnin tavaratalosta. Hyvinvoinnin tavaratalo on siis verkkokauppa, josta voi tilata mm. luontaistuotteita, luomuelintarvikkeita, urheiluravinteita ja luonnonkosmetiikkaa.
Selasin uusinta Kauneus ja terveys -lehteä ja sen välissä oli kyseisen verkkokaupan lehtinen täynnä tarjouksia. Hyvinvoinnin tavaratalossa on nyt hintahulinat menossa ja siellä on paljon tuotteita tarjouksessa vielä 28.3 asti. Hyvien tarjousten perusteella minäkin tilaukseni tein. 
Sana-sol D-vitamiini oli tarjouksessa 2€/100 tablettia. Nämät ovat appelsiininmakuisia purutabletteja, ja aivan hyviltä maistuivat. 
Vidan Vahva sinkki tabletit maksoivat 7€/120 tablettia. Sinkkiä saa samantyyppisistä aineista kuin rautaakin eli lihasta, täysjyväviljatuotteista ja vihreistä vihanneksista. 

Hyvän Olon chlorella-jauhe 10€ / 100g. Chlorella-jauheen tilasin, sillä se sisältää rautaa, jonka puutteesta olen kärsinyt koko alkuvuoden. Aikaisemmin en ole chlorellaa käyttänyt, joten vinkkejä otetaan vastaan! Vielä en tätä ole maistanut, syön ensin rautakuurin loppuun ja alan sitten käyttämään tätä ja toivon tämän auttavan pitämään hemoglobiinin hyvissä lukemissa. Hyvän Olon Chlorella on japanilaista levää, joten hyvästä mausta en mene takuuseen :D 

Lisäksi 1000 ensimmäistä tilaajaa saivat Tri Tolosen Carnosin Beauty + sinkki -valmisteen kaupanpäälle. Se on tarkoitettu ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointiin. Karnosiini on fysiologinen yhdiste, jota ihmisessä on luonnostaan muun muassa lihaksistossa. Se ehkäisee ihon ikääntymismuutoksia sekä puhdistaa elimistöä.

Sellaiset tuotteet! Ei muutakun tilausta tekemään ;) Hitaasta toimituksesta ei voi myöskään moittia, perjantaiaamuna laitoin tilauksen menemään ja tiistaina sain hakea paketin lähiSiwasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti