perjantai 29. huhtikuuta 2016

Huhtikuun suosikit

Huhtikuuta on enää huominen jäljellä ja päätin tulla jo nyt listamaan kuluneen kuun suosikkijuttuja.

Ykkösenä kuussa ja elämässä (no ei vaiskaa)
Ruoka
Käytiin huhtikuussa tosi monta kertaa ulkona syömässä. Suosikkipaikka on Amarillo ja erityismaininnan saa paikan bbq-kastike. Se on aivan uskomattoman hyvää, mä valitsen annoksekseni aina sen, missä tuota kastiketta on. 

Kylmägeeli

Kylmägeeli on ollut kovassa käytössä. Se tuo välittömästi helpotusta lenkin jälkeen kiristäville penikoille. Tuo kyseinen kylmägeeli on parasta mitä olen käyttänyt, ihan apteekista saatavaa. Ihana viilentävä vaikutus tuntuu pitkään ja myös imeytyy nopeasti. 

Lumenen Wild rose pearl huulikiilto

 Sain Lumenen huulikiilteen lehden tilaajalahjana. Muuten en olisi tätä ostanut, koska en ole huulikiilteiden ystävä. En pidä siitä tahmaisuudesta, joka huuliin jää ja sitten kaikki hiukset tarttuu huuliin kiinni. Onneksi sain tämän, sillä minusta tämä on huippu tuote. Tuoksu on hyvä, väri on hyvä ja tuote pysyy huulilla pitkänaikaa. Minulla tämä on tummimmassa sävyssä 28 pisarat. 

Isadoran ripsiväri

Operaatio täydellisen ripsivärin etsiminen ei ota loppuakseen. Hetken jo luulin täydellisen ripsarin löytyneen Maybellineltä, mutta sitten selvisi, 
että merkki testaa tuotteensa eläimillä joten se siitä sitten. 
Isadoran tuotteita en ole aiemmin kokeillut, koska olen luullut niiden olevan huonolaatuisia. Blogeja selatessani olen lukenut aivan muuta, joten ostin tämän ripsarin merkiltä testiin ja en ole kyllä ollut pettynyt. Levittyy hyvin ripsiin, ei jää paakkuja ja ripset ovat minusta erotellut. Ripsarin hylsyn suu on myös hyvin kapea, joten harjaan ei jää ylimääräistä väriä joka a) sotkee paikat, b) jää paakuiksi ripsiin. Jos jotain voisi toivoa lisää niin näyttävyyttä. Minulla on niin pienet ja olemattomat ripset, että haluaisin enemmän tuuheutta ja pituutta niihin. 

Tällaisia suosikkeja tällä kertaa. Nyt ei muuta kuin oikeen mahtista vappuviikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti