sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Käynti kotielänpuistossa

Hohhoi, nämäkin kuvat ovat olleet kameran muistikortilla jo viikon päivät ja nyt vasta jaksoin ottaa käsittelyyn. Kävimme ukon kanssa viikko takaperin Kälviän kotieläinpuistossa ja museokylässä. Ei ollut ensimmäinen kerta kun siellä kävimme, vaan pari vuotta sitten käytiin ekan kerran. Silloin kierrettiin kaikki vanhat rakennukset, nyt tyydyttiin vain katselemaan eläimiä. Kaikista eniten odotin lampaita, ne on niiiin söpöjä. Ehkä joskus tulevaisuudessa minunkin pihalla tallustelee lampaita...Iiih, miten söpöjä pieniä pörröpalloja!!! 

Tämä pieni kili oli ehkä söpöin kaikista! Se oli niiin raasu. Pisti kuononsa aidan välistä ja olisi varmaan antanut silittää koko päivän, voih... Vaikka tässä kuvassa se näyttää vähän vihaiselta, ei se sitä ollut ollenkaan. 

Oli siellä muitakin eläimiä kuin lampaita ja pupuja, mutta tällä kertaa en saanut parempia kuvia muista eläimistä.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 Siitä on ikuisuus, kun oon viimeksi käynyt Kälviän eläinpuistossa. Muistelisin, että 1.-2. -luokalla tehtiin luokkaretki, silloin ehdottomasti kiinnosti vain eläimet! :D Pitäisi käydä uudelleen ihastelemassa rakennuksia, autoja ja eläimiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, ei muutaku retki Kälviälle! Kyllä tuolla mukavasti aika vierähtää jos kiertää myös sen museokylän puolen :)

   Poista
 2. Me käytiin ala-asteelta monena vuonna. Muutama vuosi sitten käytiin kaverin ja sen pikkusiskon kans.
  Ihania lampahia! Määki haluan lampahia! Ja tuo kili! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampaaat on niiiiin söpöjä ja pehmoisiaa, mä kyllä haluan joskus muutaman lampaan sitte ku mulla on oma talo ja piha. Ja se kili, melkeen itku tuli kun se oli niin söpönpöpönpöppöö <3 Melkeen vois käyä kattoon sitä uudestaan enneku kasvaa isoksi.

   Poista