perjantai 2. syyskuuta 2016

Kesä -16

Minulla on ollut tapana tehdä pieni katsaus menneeseen kesälomaan, ja niin teen nytkin. Miten kävi summer bucket listalle?

 Kesällä halusin...
Töiden lisäksi jaksaa käydä lenkillä ja soittaa. [/] Lenkillä kyllä jaksoin käydä, mutta tuo soittaminen jäi liian vähäksi... Ja sekös vasta nyt stressaakin hulluna, varsinkin kun olisi tarkoitus tehdä syksyllä tutkinto.. Nyt ei sitten auta ku viettää kymmenen tuntisia päiviä pianon ääressä. 

Tehdä se retki vihdoin ja viimein sinne Tankariin!!! [x] Vihdoin ja viimein me tehtiin se!
 
 

Ottaa edes yksi salamakuva. [ ] Siiis, missä oli kaikki ukkoset? Yhtään ainoaa salamaa en nähnyt, eikä yksikään ukkosmyräkkä ollut siellä missä mä olin. 

Ostaa torilta mansikoita ja muita herkkuja. [ ] Nojuu, ei tullut ostettua.

Ostaa uudet päheet (mikä sana toi on?) juoksukengät. [ xx ] Double check! Kahdet kivat juoksukengät ostin kesällä. 
 
 

Käydä Kalajoen seikkailupuisto Pakassa riehumassa. [ x ] Sielläkin päästiin käymään. 

Käydä jossain kivassa kesäkahvilassa. [ x ] Vohvelikahvilassa Kokkolassa ja Siirissä Kalajoella. 

Koittaa juosta joku enkka jollakin matkalla, esim.kymppillä ois kova. [ x ] Kympin kisa jäi nyt kokonaan tältä vuodelta juoksematta, ja samalla enkka tekemättä, mutta puolikkaan ennätys tuli tehtyä! Käydä Virossa tai Ruotsissa. [ ] Mikähän aivoitus tämäkin on ollut? Ei kai me nyt missään vaiheessa kesää ois keretty käydä ulkomailla.
 
Juosta 30 kilsaa. [ ] Viiden (pitkän) kilometrin päähän jäi tämä. Toivottavasti 17.9 saan tuon juostua ja vielä 12 kilometriä päälle.
 
 
 
Nähdä kavereitakin. [ ] Niin mitä kavereita?
 
Viettää ukkospäivä tai sateinen päivä pelaten lautapelejä. [ ] Kaikki sateiset päivät tuli vietettyä töissä.  

Kokonaisuudessaan kesä oli.. no ihan kiva. Tuntuu vain, että kauhean nopeaa kesä kului, eikä mitään erityistä keretty tekemään ukon kanssa, vaikka meillä molemmilla oli viikonloput vapaata töistä. Ehkä myös taloudellinen tilanne oli sellainen, ettei oikein kesällä ollut varaa mihinkään reissuihin. Kesäkuu varsinkin joutuu elämään niukasti, kun ei saa opintotukea, eikä palkkaakaan vasta kuin kuun lopussa. Mutta hyvin me pärjättiin, ja eiköhän me nyt syksyllä päästä tekemään pientä Suomen matkailua.

2 kommenttia:

  1. Mulla vähän sama fiilis, että kesä meni jotenkin tosi nopeasti. Mulla oli alle kolme viikkoa lomaa, se vasta nopeasti menikin ja sitten loppukesäkin oli yht'äkkiä ohi.. No, pian on joulu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh, voin kuvitella että alle kolmen viikon kesäloma menee hujauksessa! Mulla kuitenkin oli se kolme kuukautta... :D

      Poista