perjantai 16. syyskuuta 2016

Pakkausta maratonmatkalle

Huomenna se koittaa!! Finlandia marathon! Ja mun eka maratonyritys. Ja oon aika varma, että yritykseksi se jää, nimittäin penikat on vasemmassa jalassa todella kipeät. Pitiki just nyt sattua. Niin ja voihan se kuntoki kesken loppua. Mutta eipäs nyt keulita sen enempää, tarkoituksenani oli kertoa vähän mitä otan mukaan matkalle.

Tietysti juoksuvaatteet. Tällä hetkellä sääennuste näyttää semmoista +11 astetta ja puolipilvistä, että aivan mukavaa keliä. Ajattelin mahdollisesti juosta noilla H&M:n hyvillä juoksuhousuilla. Toisena vaihtoehtona on Niken housut, jotka ovat vähän ohuemmat kuin nuo, mutta eivät ehkä yhtä mukavat päällä. 
Jalkaani sujautan Asicsen gel Kayano 22:set ja Newlinen (?) kompressiosukat. Nuo sukat eivät ole yhtä tiukat kuin säärystimet, joten ajattelin että ne ehkä voisivat olla mukavammat jalassa kun tunteja matkaan kuitenkin kuluu muutama. 
Ajattelin ottaa päälleni takin ja alle t-paidan. Mä olen semmonen vilukissa, että en kyllä voi alle +15 asteen "lämmössä" juosta pelkällä t-paidalla. Takkivaihtoehtoina on tuo kuvassa näkyvä, vettä hylkivä mutta melko lämmin takki, tai sitten kevyempi verkkatakki, joka tosiaan ei pidä vettä ja saattaa myös hiertää. 

Pari juoksuvyötä mukaani otan myös. Toiseen laitan 7 geeliä ja täytän pullot urheilujuomalla, toiseen tulee puhelin. Ajattelin ottaa puhelimen mukaan, niin voi sitten soitella ukolle milloin luovutan leikin, tai vaihtoehtoisesti pelata vaikka Pokemon Go:ta kun aika tulee pitkäksi. Tuo Socin vyö on aika huono, älkää ostako sitä. Sen sijaan tuo alempi, en nyt muista minkä merkkinen (joku spibelt-kopio varmaan) on aivan huikea! Sinne mahtuu tavaraa yllättävän paljon ja on äääärettömän mukava päällä. Vaikka siellä on tuo mun isohko älyluuri, en tunne koko vyötä päälläni.

Kylmägeeli, särkylääke, laastari, rakkolaastari ja Voltaren Forte tulevat mukaan tietysti. Niin ja Vaseliinia myös! 


Urheilujuomajauhe ja shakeri, niin voin tehdä juomapulloihin urkkajuomaa. Ajattelin kisan juottopisteillä juoda vain vettä. Hieman muuten jännittää myös kesken juoksun vessassa käynti. En kyllä millään haluaisi keskeyttää juoksua, mutta jos tuota vettä ja juomaa innostun litkimään niin paljon kun pitäisi, niin saan varmaan puolen tunnin välein käydä tyhjentämässä rakkoa. 

Tällä varustuksella lähden huomenna hakemaan rajojani juoksijana. Saa nähdä kuinka tän akan käy!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Toivottavasti menee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Niin mäkin toivon :D tällä hetkellä lähtöön on aikaa vähän reilu tunti ja jännittää aika kovasti :D

   Poista
 2. Tervehdys Typpöstä. Sinä teit sen. Onnea. :-)

  VastaaPoista