sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Lokakuun livbox

Mistähän tätä vyyhtiä alkais purkamaan? Sanotaanko nyt vaan ihan suoraan, että lokakuun livbox oli floppi. Harmitti paljon, sillä se oli mun kolmen kuukauden tilausjakson viimeinen paketti.
Boksi sisälsi neljä pientä näyte-/matkakokoista tuotetta, yhden meikkisiveltimen ja kaksi näytelipuskaa. Ei todellakaan 16,90 € arvoinen. Ilmeisesti boksin kanssa oli tapahtunut joku väärinkäsitys ja siksi kaikki tuotteet olivat näytekokoja. Mietin vain, että miksei siitä ilmoitettu heti eikä vasta sitten kun vihaista palautetta alkoi satamaan. Pahoitteluksi tilaajille annettiin 30 livbox-pistettä. 60:llä pisteellä saa lunastettua ilmaisen boksin. Minua ei kuitenkaan nämä pisteet lämmittäneet, sillä minulla ei noita pisteitä ole siltikään tarpeeksi, että saisin ilmaisen boksin lunastettua. No mutta, esitellääs nyt kuitenkin ne tuotteet. 

Kivoin tuote oli tämä Iberon häivytyssivellin. Monta kertaa on mielessä käynyt, että pitäisi ostaa häivytyssivellin, joten tämä tuli tarpeeseen. 

Palmoliven suihkusaippua meni kaappiin jonon jatkoksi odottamaan käyttöönottoa. Ei herättänyt suuria tunteita tämä tuote, jonka arvo oli about 36 senttiä koska näytekoko. 
Lumenen miselli-puhdistusvesi on ihan kätevä tuote ottaa mukaan matkoille. Tätä jo testasinkin ja aivan toimiva tuote. 

Tresemmén lämpösuojasuihke tulee käyttöön, vaikka sellaiselle ei kovin usein tarvetta ole. 
Moroccanoilin hoitoöljy hiuksille menee taas kaappiin odottamaan. Mulla on sekä täällä että kotona hiusöljyä ja koska ne ovat todella riittoisia tuotteita, ei tämä ihan heti pääse käyttöön. Positiivista kuitenkin on, ettei mun tarvi moneen vuoteen ostaa itse hoitoainetta. 

Lopuksi vielä nämä kaksi näytettä. Tuo Lorealin naamio on todella kiintoisa tuote, ja tuntui  tehokkaalta pienen kirvelyn myötä. En kuitenkaan aio ostaa tätä kaupasta, sillä en mielellään osta merkin tuotteita. 
Vichyn puhdistusgeeli tuntui myös aivan hyvältä ja puhdisti meikinkin kasvoilta hyvin, mutta en ostaisi tätä, sillä hintaa näiltä Vichyn tuotteilta löytyy. 

Boksille arvosanaksi 1,5 / 5. Aivan kivoja tuotteita, jos vaan olisivat olleet kunnon kokoisia. Häivytyssiveltimestä suurin plussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti