tiistai 27. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 unohtumattomimmat päivät

Jokin vuoden kokoava postaus on aina kiva tehdä näin kun vuosi on lopullaan. Tällä kertaa idea putkahti päähän kun selasin puhelimella otettuja kuvia. Tähän postaukseen kerään muutaman kuvan, enimmäkseen puhelimesta, ja kerron miksi juuri tuo hetki tai päivä oli erityinen. 

29.1
Tämä oli ehkä talven kaunein päivä! Oli pakkasta, puut lumessa ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Käytiin äidin kanssa hiihtämässä Kalajoella 20 kilsan lenkki. Sen jälkeen jäin kotona ulos räpsimään kuvia ja ihastelin, kun kaikki oli niin uskomattoman kaunista. 

22.3

Tämä kuva on meidän kämpältä otettu aamulla kello 8.18. Lunta ei juurikaan tuolloin enää ollut, mutta yöllä oli ollut pakkasta ja puut aivan kuurassa. Jälleen satumaisen kaunis heti, vaikka kuva ei anna oikeutta. Sinänsä päivässä ei ollut muuta erityistä, muistan, että olin aamulla menossa kokoukseen liittyen tanssiaisiin. Mutta tuo hetki ja nuo kauniit puut muistan edelleen hyvin. 

5.5

Tää oli kyllä kevään paras päivä! Luonto ei vielä vihertänyt, mutta oli ihanan lämmintä. Tämä kuva on kotikotoani, aamulla olin käynyt hieman metsässä ja hiljennyin kuuntelemaan lintujen viserrystä. Sen jälkeen makoilin pihassa kissani kanssa nurmikolla. Ja linnut vähän kisua kiusasivat.

26.5

Mun nyx-koulun ja ex-koulun yhteiset tanssiaiset oli tällöin illalla! Oli oikein mukavaa :) Mullakin oli jo kesäloma alkanut. 

17.9
 Sit hypätäänkin jo syksyyn ja maratoniin! 


7.10 & 29.10
Potfin keikka Oulussa ja Kentin keikka Vaasassa. Ja kuin mua pelotti ajaa yksin sieltä Vaasasta pois. 


24.12

Tänä jouluna hetket, kun oon lukenut sohvalla kuusen takana kirjaa, suklaata on ollut käden ulottuvilla ja kissa mahan päällä. Parhaita hetkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti