lauantai 4. maaliskuuta 2017

Helmikuun tavoitteet

 Helmikuun kolme tavoitetta olivat

Käydä ukon kanssa leffassa
♥ Lähettää ystävänpäiväkortteja
♥ Hakea kesätöitä

Kuvituksena nyt joudutte kestämään viime aikoina ottamiani lintukuvia. 
Ukon kanssa leffassa käyminen onnistui, kun käytiin alkukuusta katsomassa Rings-kauhuelokuva. Se oli ilmeisesti niiden kuuluisien Ring-elokuvien kolmas osa. Leffa oli kyllä huono! Meikäläinen vain päästi syviä huokauksia leffateatterissa ja mietin, että pitääkö tästä lähteä kotiin kun on niin surkea tämä elokuva. Eli en suosittele. Mutta tiedättekö mitä. Ostin irtokarkkeja leffaan! Minusta tuntuu, että taidan vähän joustaa mun "vuosi ilman irtokarkkeja" päätöksestä sen verran, että sallin itselleni Filmtownin irtokarkit. Ne on niin parhaita, mutta niin kalliita, että niitä raaskii ostaa vain erikoistapauksissa eikä tosiaankaan viikoittain.   


Ystävänpäiväkorttien lähettämisessä en onnistunut, kun laskeskelin kuinka monelle ystävälle mun niitä kortteja pitäisi lähettää, kuinka paljon kivat kortit maksavat ja kuinka paljon postimerkit maksavat, joteeen päädyinkin vain laittamaan WhatsApp viestejä :D 


Kesätöiden haku, voi huoh sitä hommaa. Niin vastahakoista kun olla ja voi olla koko kevät stressissä, että mistä niitä töitä taas löytyy ja löytyykö edes. Yhden hakemuksen pistin helmikuussa menemään ja maaliskuun alussa soitin entiseen kesätyöpaikkaani, jonka suhteen minulla nyt on suurimmat odotuksen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti