sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Juoksuhaasteasia

Piian blogista bongasin hauskan juoksuaiheisen kyselyn. Näitä näkyy itse asiassa pyörivän monissa muissakin blogeissa. Mua ei varsinaisesti tähän haastettu, mutta koska tykkään kovasti vastata tällaisiin kyselyihin päätin tehdä sellaisen kuitenkin. 

Kuka olet?
 Olen Kirsi. En ole matkalla maratonille vaikka blogin nimi niin väittää.

Missä päin vaikutat?
 Asun nykyään Kokkolassa, mutta olen kotoisin Alavieskasta. 

Lempiruokasi?
 Erilaiset pastaruoat ja uunilohi. Jos ulos mennään syömään, niin haluan lähes aina burgerin.

Mitä harrastat?
 Juoksun lisäksi harrastan vähän bloggaamista, kutomista, lukemista ja leivontaa. Aika vähän näille jää kylläkään aikaa. Silloin harvoin kun katson telkkaria kudon, luen samalla kun venyttelen, blogia päivitän noin kerran viikkoon ja leivonnan kanssa aion nyt ryhdistäytyä ja koettaa ainakin kaksi kertaa kuussa leipoa jotain. Niin ja lintujen kuvausta harrastan jossain määrin myös!

Mitkä on lempilajisi?   
 Juoksu. Pidän enemmän lyhyemmistä matkoista ja kovista treeneistä. Pitkät ja hitaat lenkit ei kyllä oo mun suosikkeja. 

Kerro lempparikisasi, jos sellainen on:
 Voi että, mää en kyllä ehkä osaa vastata tähän! Kaikki kisat, joissa olen käynyt ovat olleet mukavia, mistään ei ole jäänyt huonoa makua suuhun. Voisin suositella kaikkia kisoja. Toisaalta mulla ei myöskään ole sellaista kisaa, johon mun olisi aina pakko päästä. 

Mikä on paras juoksutuloksesi?
 Ehkä mun mielestä kaikista kovin juoksutulokseni on 9. luokalla juoksemani 800 metriä aikaan 2 min 33s. Haluaisin joskus juosta kasisatasen ainakin lähelle tuota aikaa. 


Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi?
 Eiköhän se oo viime syksyn maraton.

Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana?
 Hmm.. Ehkä psyykkinen kestävyys on yksi vahvuus. Pää ei anna periksi vaikka kroppa huutaisi, että nyt ei enää jaksa ja usein sen psyykkisen kestävyyden avulla saa kisoissakin tehtyä vielä loppurutistuksen. Myös mun juoksuaskelta /-tyyliä kehutaan usein. 

Entä heikkoutesi?
 Kipuilevat penikat estää treenaamisen niin kovaa ja usein kun haluaisin. Jos jalat olis kunnossa niin olisin kyllä minäkin paljon paremmassa kunnossa. Ehkä myös se, että välillä otan asiat turhan vakasti, vertailen paljon omia aikojani (sekä kisojen että ihan vaikka peruskestävyyslenkin) muiden aikoihin, jännitän etukäteen kovia treenejä, että jaksankohan juosta noin kovaa jne. 

Jos saisit lisätunteja vuorokauteen..?
 Käyttäisin ne peruselämiseen, kuten kaupassa käyntiin ja ruuan tekoon ja vaikka telkkarin katsomiseen, koska nykyään saa arkena miettiä että missä hemmetin välissä sitä ehtii edes kaupasa käydä saati ruokaa vääntää.

Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen?
 Haluaisin paremman vauhtikestävyyden ja tehdä enkan kympillä. Ja tietysti, että voin juosta mahdollisimman pitkään tulevaisuudessa.

 Missä maassa haluaisit juosta?
 Missä vaan! Tukholma-maratonia mietin ensi kesälle, mutta sitte katsoin paljonko osallistuminen maksaa ja taitaapi se jäädä välistä, ellei tule lottovoittoa. 

     Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten:
 Neiti Maltti. Ihan sen takia, että usein sorrun ottamaan alun aivan liian kovaa. Nyt pyrin siihen, että loppua kohden kiihdytän vauhtia. Ensimmäiset kisat onkin jo parin viikon päästä, en malttais oottaa!

3 kommenttia:

 1. Hei Kirsi! Huomasin että sinäkin vaikutat Kokkolassa. :) Tuu joskus mukaan meidän Takomorunnersin yhteislenkeille? :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! En olekaan moisesta Takomorunnersista aikaisemmin kuullut :O Olis kyllä kiva tulla jahka aikataulut vaan passaa yksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Jos olet facebookissa niin vilkaise https://www.facebook.com/Takomorunners-269894116691718/ ja sieltä eventit. Nyt tosin on ollut vähän taukoa kun minulla on ollut jalkaongelmia. https://www.facebook.com/groups/1074919529267208/ kannattaa myös liittyä. :)

   Poista