keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Lomapäivä kanssani

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä tällaisen päivä kanssani tyyppisen postauksen. Arkena mun päivät eivät ole kovin kiinnostavia, joten päätin tehdä tästä lomaeditionin. Tässäpä siis mun ensimmäinen lomapäivä tältä viikolta!

7.30 Herään ilman herätystä, selaan puhelimella Instagramin, Facebookin ja lukasen pari blogia.
7.50 Nousen ylös aamutoimiin.
8.05 Aamupalan ja aamukahvin nauttiminen sanomalehteä selaillessa.
8.40 Aamupala syöty ja kissankin kanssa vähän leikin. Nyt vaihdan vaatteet ja siivoan vähän huonettani. Saan sen yhden päivän aikana kyllä melko räjähtäneeseen kuntoon...
8.55 Alkuperäinen suunnitelmani oli lähteä tässä vaiheessa ulos kuvaamaan lintuja, mutta koska pakkasta on melkein 20 astetta päätän sen sijaan päivittää blogiin treenikatsauksen. 
9.30 Blogi päivitetty! Ehkä voisin hieman aloittaa musahissan kolmatta tehtävää.
10.00 No, enhän mä saanut sitä tehtävää aloitettua, mutta sen sijaan parista diasta sain tehtyä muistiipanot.
10.10 Pakkanen alkaa jo hellittää, mutta odotan vielä hetken ennen ulosmenoa. Odotellessani Konmaritan pari vaatehyllyä. 
10.30 Vaatteiden vaihto ja kameran kans ulos!


12.25 Takaisin kotona. Oli kyllä huono reissu, tuloksena ainoastaan syväjäätyminen ja kauhea nälkä. Nyt ruokaa!! 
13.15 Kaverini ehdottaa, että mentäis kierteleen kirppareita, joten alan pistään itteäni siihen kuntoon, että voi lähteä ihmisten ilmoille. 
13.45 Saan meikattua ja autokin on saanut hetken aikaa lämmetä. Lähden ajamaan kohti Ylivieskaa.
16.25 Ylivieskasta kotiuduttu. Pari kirpparia käytiin kiertään, mitään ostettavaa ei kyllä löytynyt ja kahvillakin istuttiin tovi. 
16.30-17.20 Soittelin vähän pianoa. Oli jotenkin levoton olo enkä pystynyt kunnolla keskittymään, joten eihän siitä mitään tullut.


17.30 Lenkin aika.
18.20 Kuuden kilsan kevyt lenkki done. Selaan vähän somea ja venyttelen. Nälkä meinaa olla aika kova.
18.45 Ruokaaaa ja laskiaispullaa.
19.15 Suihkuun ->
19.40 Suihkusta ja meikkien pesusta suoriuduttu, nyt kone auki, parin kuvan muokkausta ja sen koulutehtävän pariin.
21.00 Sain tehtyä 1/4 siitä musahissan tehtävästä ja lukasin parit blogipäivitykset. Kone kiinni ja keittiöön katsomaan löytyisikö sieltä jotain syötävää.
21.15 Murokupillisen ja hampaiden pesun jälkeen oonkin valmis menemään sänkyyn. Väsyttää jo melko paljon, mutta selaan vielä tunteroisen puhelinta.
22.20 Puhelin pois ja kissa mahan päällä unten maille.

2 kommenttia:

  1. Mukava lomapäivä ollut ja vauhdikas sellainen! :) Täälläpäin odotellaan vielä pari päivää loman alkamiseen. :) Oikein ihanaa lomaa, vielä saa muutaman päivän nautiskella vapaista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän loman aikana on kyllä kerennyt touhuta! Kyllä mää silti voisin vielä toisen viikon lomailla :D Kiitos ja oikein rentouttavaa lomaa sulle :)

      Poista