lauantai 29. huhtikuuta 2017

Maalis- ja huhtikuun tavoitteet

Maaliskuun tavoitteet liittyivät kaikki kehonhuoltoon. Harmi vain, että ne eivät toteutuneet kovin hyvin. 
Tavoitteet olivat:
♥ Käydä hierojalla
♥ Venytellä pohkeita 5 x viikossa
♥ Käydä kuntosalilla

Hierojalla kerran kuussa käyminen oli koko tämän vuoden sellainen yleinen tavoite. Mun jalkojen lihakset, pohkeet varsinkin, kireytyy niin herkästi juoksusta vaikka venyttelenkin ahkerasti. Nyt on kuitenkin tullut parin kuukauden tauko hieronnasta. Toukokuussa on kyllä pakko taas käydä tutulla ja turvallisella hierojalla Alavieskassa.


 Kuten jo yllä mainitsin, pohkeet kireytyy mulla tosi herkästi. Minusta jopa tuntuu, että penikkakivut johtuisivat siitä, sillä monesti hierojat sanovat että pohkeissa on kireyttä todella syvällä lihaksessa. Siispä otin tavoitteeksi venytellä pohjelihaksia muulloinkin kun lenkin jälkeen ja tehdä ainakin viisi erilaista venytystä. Tuntuu että siitä oikeasti on ollut apua penikoihin! Ongelma on vaan se, että en muista aina venytellä niin usein kun tarve olisi.


Joululomalla muhun iski kuntosali-innostus eikä se vieläkään ole laantunut. Suurin este kuntosaliharjoittelun aloittamiseen on raha. Vaikka Kokkolastakin löytyy sali, joka on halpa, vain 20 e / kk, tuntuu että ei siltikään raaski sitä kahtakymppiä joka kuu maksaa. Varsinkaan nyt touko-kesäkuussa kun ei tiedä millä sitä edes elää kesäkuun kun ei tule opintotukea eikä kesätöitäkään ole tiedossa (ainakaan toukokuulle). Ja sitten vielä tuo opintotuki- / asumislisämuutos pelkästään tekee tulevista opiskeluvuosista tukalaa ja varmasti joutuu laskemaan joka ikisen sentin, että saa ruokaa pöytään.Huhtikuun tavoitteet olivat
♥ Älä stressaa koulusta
♥ Koristele pääsiäiseksi
♥ Bongaa ahkerammin lintuja

Huhtikuussa meinasi kaikkien kouluhommien ajattelu stressata, mutta kun muistin että ''niinjoo, enhän saanut stressata koulusta'' ajatukset siirtyivät muualle. Nyt on enää yksi tentti ensi viikolla sekä opetusnäyttö joskus tässä ja sen jälkeen oliskin kaikki hommat tehtynä. Ai niin, otinhan mä yhden ruotsin kurssin kesälle, mutta se tuskin tulee tuottamaan suurta päänvaivaa. Ensin ajattelin, että en jaksa laittaa kotiin mitään pääsiäiskoristusta, mutta kyllähän siitä vaan tuli kivaa tunnelmaa sitten kun jaksoi ne koristeet tuolta kaapin perältä kaivaa.

Maaliskuu oli surkein lintukuvaus kuukausi. Kuvasinkohan yksi vai kaksi uutta lintua. Nyt huhtikuussa tilanne on ollut aivan toinen. Aina kun on viikonloppuna lähtenyt kuvaan lintuja, oon saanut napattua kuvan ainakin parista uudesta lajista. Siispä kuvituksena tässäkin postauksessa niitä lintuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti