keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Elokuun tavoitteet

Elokuun kolme tavoitetta olivat:

 ♥ Käy rullaluistelemassa

♥ Vietä aikaa ystävien kanssa

♥ Ole paljon luonnossa


Vähän kyllä harmittaa etten kerennyt elokuussa käydä rullaluistelemassa! Täytyy ehdottomasti koittaa keretä käydä heittämässä lenkki rulliksilla tässä syyskuussa. Kyllä se nyt edes kerran vuodessa pitää käydä luisteleen. Olis muuten mielenkiintoista kuulla, onko siellä lukijoissa joku rullaluistelusta innostunut! Rullaluistelijoita ei nimittäin hirveänä enää näe liikenteessä. 


Viimeisen kolmen viikon aikana olen nähnyt kavereitani enemmän kuin viimeisen vuoden aikana yhteensä, mikä on aivan ihanaa! Ollaan käyty syömässä, seikkailemassa, ajelemassa, kahvittelemassa sekä kiertämässä kirppareita. Ja juteltu. Ihan mahtavaa että ympärillä on ihmisiä joiden kanssa voi jutella vaikka mistä ja saa tukea ja ymmärrystä. 


Luonnossakin tuli jonkin verran vietettyä aikaa. Kävin kävelemässä 20 kilsan luontopolun ja oon kuvannut lintuja metsäautotietä käppäillen sekä pelloilla kävellen. Parhaita hetkiä on ollut kuitenkin ne, kun oon ollut lenkillä ilta-auringossa, nenään leijailee kypsyvän viljan tuoksu ja heinäsirkat sirittää tien molemmin puolin. Noi on niitä hetkiä, jolloin vahvistuu tunne siitä, että maalla mä haluan tulevaisuudessakin asua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti