torstai 21. syyskuuta 2017

Treenikatsaus viikkoon 37 - nuha iski!

Viime viikon treenit alkoivat aivan mukavasti.

Maanantaina vielä lepäilin edellisen päivän pitkikseltä. Tein Yogaiasta vähän lempeää flowta.

Tiistaina kävin juoksemassa vauhtikestävyyslenkin. Alkuun verkkaa 10 min / 1,6 km. Sitten 40 minuuttia kovaa 5:07 min/km keskivauhdilla. Kilsoja kertyi 7,8 km. Keskisyke oli 174. Loppuun verkkasin toiset 10 min / 1,4 km. Yhteensä kilometrejä tunnin treenille kertyi 10,8. 

Torstaina juoksin kevyesti 47 min. Tarkoitus oli juosta 50 minuuttia mutta lyhensin lenkkiä, sillä näin fasaaneja joita halusin päästä mahdollisimman nopeasti kuvaamaan ennenkuin ne kerkeäisi karata. Heti kun olin tullut kämpälle, vaihdoin vain kuivan paidan, nappasin kameran ja lähdin pyörällä kohti paikkaa, jossa näin linnut. Harmiksi ne olivat kerenneet jo lähteä pois :( 

Lauantaina heräsinkin paineen tuntu nenässä ja muutenkin oli sen verran sairas olo että päätin jättää lenkin juoksematta. Ajattelin, että jos seuraavana päivänä olo olisi yhtään parempi lähtisin lenkille mutta huonompaan suuntaan mentiin. Nyt mulla onkin ollut pieni syysflunssa päällä enkä ole päässyt liikkumaan yhtään. Vähän nokka vuotaa, vähän aivastuttaa ja vähän yskittää, mutta kuitenkaan en viihdi tehdä hikiliikuntaa. 

Todella huonoon ajankohtaan iski tää lenssu, jää nimittäin maraton tältä vuodelta nyt juoksematta. Ensi viikon lauantaina se olisi ollut tiedossa mutta en nyt enää viihdi sinne lähteä. Se onkin viimeinen kisa lähialueella tälle vuodelle mikäli kilpailukalenteria on uskominen, joten eiköhän koko kisakausi ollut nyt tässä! Loppujen lopuksi mua ei edes kauheana harmita että maraton jää nyt välistä, koska mun ei alunperin ollut tarkoitus sitä tänä vuonna juosta. Lisäksi oon saavuttanut tänä vuonna elämäni parhaan kunnon ja parantanut kahdesti sekä kympin että puolikkaan enkkoja. Eiköhän se riitä. Tää juoksuvuosi on ollut aivan 5/5. 

2 kommenttia:

 1. Hei Kirsi,

  Olipa kiva huomata, että olet ottanut tuntimme osaksi treenejäsi 🙂 Toivottavasti näemme sinua jatkossakin!


  Aurinkoista syksyä toivottaen,
  Johanna Yogaialta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Oli tosi ihanaa kolmen kuukauden ajan huoltaa kehoa teidän tunneilla, varmasti joskus vielä tilaan jäsenyyden uudelleen :)

   Poista