torstai 12. lokakuuta 2017

Testissä Sudio TRE-bluetooth-kuulokkeet ja ALEKOODI

Yhteistyössä Sudio Sweden.

Mä kuuntelin ennen aina musiikkia urheillessa. En vaan voinut lähteä lenkille ilman musaa. Ja musaa kuuntelin tietysti mp3-soittimesta.Vuosi pari mun 'ämppäri' hajosi ja siihen loppu treenimusiikitkin. Viime aikoina oon alkanut kaipaamaan musiikinkuuntelua lenkkeillessä, varsinkin pitkillä lenkeillä. Aloin haaveilemaan myös bluetooth-kuulokkeista. Ennen nimittäin ärsytti se, että kuulokkeiden johto tuntui usein olevan tiellä. Kuinka kätevät langattomat kuulokkeet olisivatkaan! Olin aivan onnessani kuin pääsin tekemään Sudion kanssa yhteistyötä ja sain valita heidän valikoimastaan itselleni kuulokkeet. Valitsin Tre:t nimenomaan treenikäyttöön. Hieman kyllä olisi houkutellut myös nämä supertyylikkäät Regentit...


Harmikseni en päässyt kuulokkeiden käsiini saamisen jälkeen niitä heti testaamaan, kiitos syysflunssan, mutta nyt olen näitä kokeillut juostessa sekä salilla treenatessa. Varsinkin salilla treenatessa on todella hyvä, ettei mitkään ylimääräiset johdot ole tiellä ja voi keskittyä hyviin liikeratoihin tai tehdä toiminnallisempaakin treeniä. 

Sudion Tret pysyvät korvissa hyvin myös vauhdikkaammassa menossa. Äänenlaatu on hyvä, ja kuulokkeissa on äänenläpäisy jonka avulla kuulee mitä ympärillä tapahtuu. Aika tärkeä ominaisuus kun lähtee lenkille liikenteen sekaan.

Alkuun kuulokkeet tuntuivat mun korvissa oudoilta mutta joka kerta korvat tottuivat tunteeseen enemmän. Luulen että tunne johtuu noista tukikaarista, sellaisia mun kuulokkeissa ei ikinä ole ollut. Ne kuitenkin auttavat pitämään kuulokkeet korvissa. Pakkauksessa on mukana kolmen eri kokoiset siivekkeet ja mä vaihdoinkin kuulokkeisiin heti pienimmät siivekkeet.


Nyt mulla olis tarjota teille alekoodi. Koodilla kirsi15 saat -15% alennuksen ja ilmaisen toimituksen Suomeen. Suosittelen hyödyntämään koodin, johan se joulukin kohta tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti